Havoc Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SagoKeyy tarafından 7 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SagoKeyy

SagoKeyy User

Havocları tamamlamadan %10 ek hasar vermediğini biliyorum.
    Peki tamamlayınca %10 hasarı, 10 Droitteki takılı olan LF4'lere mi etki ediyor? Yoksa Komple hem gemideki hem de droitlerdeki LF4'lere mi etki ediyor?

2. sanırım tüm silahlara etki eder yani gemi ve droitler dahil. hercules gibi değil bunlar.

3. Hayır, Havoc Hangi Droite Takılıysa Ordaki Lazerlere Etki Eder.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Resimde görüldüğü gibidir takılı olduğu diroitte lazerler etkilidir.

SİSTEM bunu beğendi.
  5. Modum birşey soracağım, Şimdi fark ettimde bende etki %20 değil sebebi nedir ? Eğer izniniz varsa resim atabilirmiyim konu ile ilgili

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bende şuan 10 havoc var ve 10 irisim o yüzden %20 olarak gözüküyor %10 irislerden %10 havoclardan geldiği için bu şekilde yazıyor.

SİSTEM bunu beğendi.
  7. Yani Havocları Fullemeden Bi İşe Yaramaz Havoclar, Örneğin Benim 8 İrisim var fakat bende 7 tane havoc var. Ben bu havocları 8 e tamamlayana kadar ordaki 7 tane havoc hiçbir işe yaramıyor öylemi ?

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet aynen öyle maalesef havoc bu şekilde sizde şuan 7 iris ve 7 havoc olsaydı işe yarayacaktı ama sizde 8 iris 7 havoc olunca olmuyor .

SİSTEM bunu beğendi.
  9. Sacmalık O Zaman ? Hem Kapı 111 Parça %33 Şans Var Hemde Fullemeden Bi İşe Yaramıyor... Bazen Bu Oyunu Anlamak zor Oluyor. Neyse Teşekkür Eerim.

10. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Herne kadar saçma gibi görünsede yapabilecek birşey yok daha dün ben 10 irislik gemime 30.zetada havocu alarak 10 una birden yerleştirdim maalesef bu şekilde.

SİSTEM bunu beğendi.
  11. Her 3 Zetadan Birinde %100 Veriyor Zaten Değilmi ? Ben 3/2 Yaptımda Ondan

12. Hayir kesinlikle boyle bisey yok ihtimaller eklenmiyor

13. -FIRTINA-

-FIRTINA- Guest

Dediğiniz gibi değildir.

Keyifli forumlar

14. konu ile alakası yok ama online olduğunuz için yzıyorum sayın mod bugün haritalarda ice meteorid yok fakat etkinlik görevlerinde ice meteoride hasar verme ve icy kesme görevi var bu görevleri nasıl yapacağız

15. -FIRTINA-

-FIRTINA- Guest

Merhaba

Görev kaybolmuyor. Yarında yapabilirsiniz

Keyifli forumlar

16. Nefes

Nefes User

Merhaba

Rica ederim tabiki aklınıza takılan soruları soracaksınız görev için ise görevler bir önceki yapılınca bir sonrakine geçiliyor oyunu takip ederek hangi gün ve saatte ise yapabilir ve bir sonraki göreve hak kazanabilirsiniz inanınki bende yapamadım ve bekliyorum denk gelirse yapacağım gelmez ise yapacak birşey yok maalesef.

17. webce

webce User

peki herculde aynımı yoksa butun irislerde olmasına gerek yok galiba eger oyleyse hercul takılmak daha mantıklı

18. Hercülde fullemene gerek yok droite taktığın an bonus veriyor tümdroitler fullenince herkülle %20 dp puanı ve %120 kalkan bonusu gibi bir değer veriyor.

19. Nefes

Nefes User

Merhaba

Herculler arkadaşımızın dediği gibidir ve 1 tanesi bile işlev görür.

20. webce

webce User

saolasın CM ozaman ben zetaya hıc ugrasmayayım hercul daha şekilli duruyo:::)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.