Havoc Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SagoKeyy tarafından 7 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkül çıkma ihtimali daha zordur zeta yapman daha kazançlı olur ayrıca 25 adet kutu anahtarı veriliyor zetada.

kappada 15.000 uridium 5 ganimet anahtarı veriliyor.

2. Napsam 6 İrisi Satıp 2 İrislemi kalsam acaba Havoclar çalışsın Diye :D

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bende öyle düşündüm dün eğerki alamasaydım bir irisimi satıp 9 irisime havoc yerleştirecektim siz bilirsiniz yapmayın diyemem:)

SİSTEM bunu beğendi.
  4. Modum bence şunu yapalım :) tek droit kalalım sonuç = Havocumuz çalışıyor :D

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Oyundaki en zor şey havoc çıkarmak sanırım diğerlerine basarsın parayı alırsın ama havoc için illa kapı yapacaksın başka bir şekilde havoc elde etme şansı yok dimi.

6. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Şuan zetadayım :|

7. herkül çok nadir etkinlik bazında geliyor tam tersi herkül çıkarmak daha zordur.

havoc en kolay kapıda yani zetadadır ayrıca en kolay fullenilen havocdur (kappayı açmak dert ödülü almak dert)

Bir kappa açmak nerden baksak 4 zeta açmaya bedel gibi bir şeydir.

©Λ§U§ bunu beğendi.
  8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya daha fazla yorum yapılabilmesi için uygun olan bölüme taşdım buradan devam edelim lütfen.

SİSTEM bunu beğendi.
  9. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

En iyisini yaptınız modum :)

Nefes bunu beğendi.
  10. Heterodox

Heterodox User

full havoc full ekipmanlı birisi full hercules ve full ekipmanı olan birini yok eder

11. Tam tersi :)

Herkulun inanılmaz bir kalkan gucu var bu zırh gorevi goruyor havoc eninde sonunda dayanamayıp patlayacaktır.

Tabi oynayan kisilerin pc durumları

Oynama tarzları gibi faktorlerde var.

12. Heterodox

Heterodox User

full havoc ve ekipmanları tam olan birisi rsb kullanarak rahatlıkla 100k dmg verebilir isterse 1milyon kalkan+ 300k dp olsun 13 vuruş sonunda patlar. sayıları örnek olarak verdim
    ha jackpot'da spectrum + full hercules olan birisi daha uzun süre dayanıyor ona bir şey diyemem

13. Herkulun eli armut toplamıyor heralde :)

En herkul havocdan 10 k daha az vurur fakat daha iyi dayanır.

Havoc 100 k dmg veriyorsa herkul 90 k girer ama kalkanı ve dpsi fazla oldugundan havoc patlayacaktır. (ema insta savasın gidisatını degistirebilir)

Bu arad seni bu gun pall toplarken gordum benden kacıyordun sanırım seni kesecegimi sandın

14. Heterodox

Heterodox User

herkül 90k vuramaz çünkü sadece yüzde 10 bonus değil irislerde lazer de bulunmuyor ki ekipmanları full olan birisi için 16. seviye 20 lf4e tekabül eder yani arada 20 lf4 + 20 tane tam geliştirilmiş lf4 hasarının yüzde 10u (yani 22 adet 16. seviye lf4) kadar fark vardır efenim
    edit: bugün eicliler beni hep kesti özellikle 2-3 tane aegis ve yine aynı sayıda şimşek vega vardı :)

Son düzenlenen: 7 Aralık 2014
  15. Nefes

Nefes User

Methaba

Vuruş ne kadar önemli ise kalkan gücüde bir o kadar önemlidir bence vuruştan ziyade kalkan gücü olan gemi daha avantajlıdır.

SİSTEM bunu beğendi.
  16. Zaten o %10 irislerden geliyor :) havocun kalkanı çabuk biter herkul dayanır

Yani sen istediğin kadar havoc de fakat herkulu olan kazanır en fazla aralarında vurus olarak 20'k-10k felan vardır...

Ben full havoc adamları kesiyorum fakat 5 herkulu olan adamı kesemiyorum neden mi ? Adamda kalkan var.. Yetmiyor kalkanım.

17. Full Hercul 90K İmkansız. 10 İrisli Bir Gemide Herculle 50K Vuruyorsan Havocla 100k vurursun, Tamamen İkiye Katlıyor Havoclar.

18. Hiç öyle düşünme derim :D

Adam bir konfi yapar 90 k vurur

full herküllü adamdan 100-170 k yediğimi bilirim... havoclulardan fazla sıkıyordu adam (full havoclu)

19. Heterodox

Heterodox User

hercules takan adam droidlere lazer koyarsa kalkana ne katkısı olacak

20. ya adam 1 konfiyi avcı 1 konfiyi kaçış için yaptıysa ne olacak ? :D

1 inde drolar full lazer 2. ise full kalkan ise ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.