Havoc Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SagoKeyy tarafından 7 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Heterodox

Heterodox User

ilk konfiye karşılık havoc+tam lazerleri olan birisi yüzde 10 fazla vurur o anki hasar takasını kazanır
    2. konfide yine aynı şekilde avcı yapabilir full kalkanı patlatır
    ayrıca havoclu birisinde güve varsa hercules çok dayanmaz. kalkanı çok olsa da vuruşunda önemli derece fark olacağı için patlatması biraz zor olur. bir de havoclu adamımızda diminisher varsa herculesin kurtulması zordur bence

2. Düz enforcer dan bahsediyorum...

3. havoc - hercul tercihi bence oynadığınız server ve serverda karşınıza çıkabilecek full gemi sayısı ve savaşa gittiğinizde sizinle beraber savaşan kişi sayısına göre değişir . full havoc full hercul olayıda belli olmaz herkezin oyunculuğu-konfisi vb. farklıdır . deneyip tecrübe etmek lazım , bence ikisininde kullanış amacı farklı mesela ben hem havoc hemde hercul kullanıyorum ayrı konfilerde tabi :)

4. Ben full avcıda çok iyi oynuyorum kalkanlıda iyi oynayamıyorum :)

5. Heterodox

Heterodox User

konfiye göre her şey değişir de hercules konfi yaparken havoclunun eli armut toplamıyor herhalde :)

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

ama senin 7 havoc var 8 yap o kadar yapmışsın son bir tane en az 3-4 kapıda yaparsın şansın yoka 5ve üzeri ama havoc bitmeden herkül yapma sakın çünkü 1 havoc kalmış :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya verilen cevaplar yeterli olduğundan kilitlenmiştir.

Daha farklı sorusu olan arkadaşlar yeni konu açabilirler.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.