Havoc Hangar Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sakal tarafından 9 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sakal

Sakal User

Selamun aleykum:

Gemimin konfilerine tüm havocları diziyorum sayfayı yenilediğim zaman 1 tane havoc kendiliğinden dışarı çıkmış oluyor bunu nasıl düzelticem ?

Bu nasıl bir bugtur ya hepsini takıyorum tatığım anda %10 bonusun gelmesi lazım ama gelmiyor sonra hangarı tekrar açıyorum bakıyorum ki havoc çıkmış yerinden

Son düzenlenen: 9 Ağustos 2020
  2. Viraaa

Viraaa User

demekki o bi havoc hiperaktif yerinde duramiyor.yaramaz havoc :) Allah kimseye oyle havoc vermesin cok zor cok:)) saka bi yanada kardes basima simdiye kadar hic boyle bisey gelmedi.supporta yazmalisin bence.hatta bi video atabilirsen supporta daha iyi olur.

3. uzayl80

uzayl80 User

oyun görüntü ayarları kalite düşük orta kalite gibi bişeyler yap benim harita sorunum cözüldüde bu seferde diotlar kapalı görünüyo bi onu haledemedim diotlar hepsi son levelde bu darko bi yeri yapıyo bi yeri bozuyo

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sorununuz ile alakalı aşağıda bulunan çözüm yöntemlerini deneyiniz:

DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

İyi Forumlar.