Havoc-Hercules ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Megatr0n tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Megatr0n

Megatr0n User

Arkadaşlar 9 irisim. Hiç havocum herculesım yok bunları tamamlamaya calısıcam. 9 tane havoc olmadan havocların etkisi olmadıgından ve 1 tane herculun bile etkisinin oldugundan 2 kappa 1 zeta yapmayı düşünüyorum sürekli. Sizce yapmalı mıyım yoksa teker teker mi bitirmeyi denemeliyim ?

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Konunuz Uygun bölüme Taşınmıştır.

Sorunuza Gelince Gelişmekte olan gemiler için Zeta Kapısı Daha faydalıdır diye düşünüyorum tabii karar senin.

Ama hangi kapıya başlıyacaksan tamamlamadan diğerine atlayıp zaman kaybetme.

iyi forumlar.

3. Merhaba.

Modumuzunda belirttiği gibi gelişmekte olan hesaplar için zeta kapısı daima karlı bir kapı olmuştur. Benim tavsiyemde önce havocları fulleyip sonra kappa yapmaya başlamanız yönündedir. Geminizin özelliklerini yazarsanız daha ayrıntılı bilgi verebiliriz belki.

İyi forumlar.

4. kappa kapısı çok masraflı bir kapı , onu en sona bırakman daha hızlı gelişmeni sağlar . havoc un verdiği uri , dosya , anahtar vs. daha iyi vede açması daha kolay

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.