Havoc?Hercules?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 27 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Merhaba arkadaşlar bir sorum varda

Havocları fulleyince özellik veriyordu sanırım yanlışım varsa düzeltin lütfen hercules ise taktığında direk veriyordu diye biliyorum.Buna göre ilk kappa yapıp hercules almak daha mantıklı değilmi ? Yani forumda çok görüyorum 40zeta 1 havoc falan diyenleri,fullemek zorsa hercules daha mantıklı olmuyormu ?

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Vuruş hasarının artması için bütün droid'lerde Havoc full olması lazım. Hercules'te ise kalkan jeneratörlerine olan etkisi için full olması şart değil. 1 tane Hercules olsa bir droid'e kalkan koyunca ona etki eder. Fakat full Hercules olursa ayrıca darbe puanı artışı oluyor. :)

JUPlTER bunu beğendi.
  3. HolyAshura

HolyAshura User

Sadece koyulduğu droidemi etki ediyor kalkan ?

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi diyelim ki 8 iris var ama 3 hercules var. Hercules olan droid'lerde kalkan olursa %15 kalkan artışı olur. 8'de 8 hercules olursa ayrıca %20 darbe puanı artar.

5. HolyAshura

HolyAshura User

Hocam anlamadım ben şimdi hercules taktım diyelim o hercules irisdeki kalkanı arttırıp gemi kalkanınamı yansıtıyor yoksa toplam kalkanımı arttıyor ?

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hercules olan droid içinde kalkan varsa ona etki ediyor yani droid'lerden gelen kalkana etki eder ama sonuçta toplam kalkanı arttırır. :) Mesela sadece gemiye 15 kalkan koyduğunuzda diyelim ki 300.000 kalkan oluyor. Droid'lerede full kalkan koyduğunuzda 600-700k arası oluyor.

İsterseniz forumda Açıklamalar/Sözlük bölümünde " Havoc ve Hercüles Diroit Tasarımları " diye bir konu var. İncelerseniz yardımı olacaktır. :)

7. HolyAshura

HolyAshura User

Tamam teşekkür ederim cevabınız için.:)

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim yardımım olduysa bana yeter. :) :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.