HAVOC-HERKUL-LF4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **B*A*R*A*N** tarafından 30 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba havoclarimin sayisini 8e cikardim 1 haftaya tamamlarim gibi gunluk zetadayim havoclar fullendiken sonra ilk isim zeusu acmak olucak zeustan sonra herkullere lf4 sayimi 25-30 un ustune cıkardıktan sonrami baslayim yoksa kappada bir yandan herkul bir yandan lf4 mu tamamlayim ??

2. Merhaba ,

Bana kalırsa önceliğinize göre belli bir alana yönelmeniz daha iyi olacaktır. Daha sonra diğer seçeneklere geçersiniz.

İyi forumlar.

3. Saolun modum kilitlenebilir

4. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. :) Fakat aceler etmeyin ve diğer üyelerimizin düşüncelerini de bekleyip hepsinden bir karar çıkartırsınız. :D

İyi forumlar.

5. Efe

Efe User

Bence kappa yapmalisin.Eger klanin seri bir sekilde hades yapiyorsa hadeside acabilirsin.Zor ama cabuk acilan bir kapi.Tr2 de gunde 5 kere yaptigimi bilirim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.