Havoc Herkulers

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve şαнιηєƒєη∂ι tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şimid benim sorum 8 Havoc 8 Herkulers olursa ve 8 irisimiz var konfi 1 i nasıl yapmalıyım konfi 2 nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız :)

2. Merhaba ,

Konu açarken doğru bölüme açmaya dikkat ediniz. İsmi yanıltmasın ve oyunla ilgili taktik , strateji vb. konularınızı Yeni Başlayanlar bölümüne açmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

3. Şimdi HAVOC hasar ağırlıklı bir tasarımdır (%10 hasar bonusu) o yüzden B02'leri ağırlıklı tut diroitlerde.

HERCULES ise kalkan desteklidir (%10 kalkan bonusu) o yüzden LF3'leri ağırlıklı tut.

Konfi 1'de hem hasardan kaybetmez , hem de güçlü olursun , Konfi 2'de ise yine kalkan tasarımı olduğu için saldırını ağırlıklı LF3 ile kapatırsın hem de kalkanın olur.

Bu arada Havoc iken geminde VENOM ,

Hercules iken SATURN tasarımını tavsiye ederim.

4. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

Bugün sw birincisini gördüm kendisi şimşek vega ve 950k kalkanı vardı baskında iken. Bunu nasıl yaptı acaba?

5. Seprom + Sv.16 Kalkan Jeneratörleri + SHD-B02 Pro Desteği + Hercules

Kısacası kalkan açısından ne varsa basmıştır. 1M kalkan yapanlar var videolara göz at ...

6. takemyhard

takemyhard User

benim herculessiz+desteksiz 650k kalkanım var...daha geliştirmeler tmmlanmadan..hercules+destek+geliştirme 1M kalkanı rahat geçer...yani yapılabilir...

arkadaşlar 1. konfide hız var 2. konfi de kalkan var 1. konfi full herkul 2. konfi full havoç desem öylede olurmu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Eylül 2014
  7. Hız konfisinde 1.2 milyona kadar kalkan çıkabilir. Konfisini sağlam yaptıysa hem vuruş hem kalkan konfisidir.

8. Hercules takılı olduğu diroitin Kalkanı'nı arttırır , yani Hercules takılı bir diroite sakın lazer takma , bi etkisi olmaz yani . aynı şekilde Havoc'larda tüm diroitlerinde bulunduğunda DİROİTTEKİ LAZERLERİN VURUŞLARINI ARTTIRIR.
    Genellikle ağır konfigrasyona tamamen lazer konulur diroitlerde de Havoc tasarımı etkinleştirilirki vuruş gücü artsın , Hız konfigrasyonunda diroitlere full kalkan ve ya yarı avcı konfi ( her diroite 1lazer & 1kalkan) dizildiğinde Hercules & Havoc seçilir stratejine bağlı.

9. Herculesi full olan bir geminin genel anlamda havoc kullanması mantıksız.

10. evet iki tarafta da Hercules olmassa DP bonusu yalan oluyor , baskında değilde kasılma durumunda seçilebilir ama . Hercules'li tarafla hiç düşmanla uğraşmayıp vınlamak için :D

11. Aynen öyle ikinci konfiye geçtiğinde ( Havoc varsa ) DP bonusu anında iptal, ayrıca ingiltere forumunda herculesin %10 gizli vuruş özelliği olduğu söyleniyor :confused:

12. Bilemiyorum hiç Full Hercules'im olmadı :( o tarz gemilerde zaten lazer seviyeleri falan da gelişmiş oluyor belki o yüzden bir hesaplama hatası sözkonusudur , ha %10 eksik ha fazla 2 vuruşluk canımız var :p

13. Benim de yok zaten çaktırma :D

14. :p
    Muhabbete dönmesin şimdi Mod'ları uyandırmayalım :D:D

15. Konu dışına pek çıkmıyoruz ama yine de haklısın arkadaşın konusunu kilitlettirmeyelim boş yere :)

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  16. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

Bilmiyorum dostum ama full herculesim olsa o kadar kappa yapana kadar full lf4 olurum ve havocun %10 damage bonusu olmadan sepromlu 60-70k sıkarım zaten o yüzden ben olsam hercules :) 20 kappa sonra daha net cevap yazıcam :p

17. -onur5000-

-onur5000- User

Full herkül olduğunda %15 kalkan bonusu %20 dpde verir saturn var ama herkülüm 6 adet :( konfi bir genelde vuruş ağırlıklı olur havocların olması ideal ancak 2. konfi herkül koy dicemde can olmadığından herkül dpsi gidiyor sadece kalkan artısı oluyor

Çoğu kişide vsye başlarken herkül konfisinde başlıyorlar dp gitmesin diye sanırım ondan :D :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Eylül 2014
  18. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

sonuç olarak 10 havoc 10 herkul 35 lf4 konfi sizce nasıl olmalı kasılma ve baskın :) (konuyu sahiplendim biraz ama çok merak ettiğim bi konu)

19. @.TÜRKMEN. valla yazmaya üşendim güzel bi konfi var ama :D

20. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

irislere full kalkan yerleştiriyoruz ve hercules in %35 kalkan desteklemesi, geliştirmeler ve %50 kalkan desteğiyle 1m kalkana yükseltebiliriz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.