Havoc ile kac vururum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 11 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Merhaba ben aegisim 8 iris ful lf3 ful elit hiz ve ful elit kalkan ve 4-5 k arasi vuruyorum simdi ben 8 havoc takarsam irislere kac k vururum yani ortalamam ne kadar artar sizde mesela 4.2-5.2 vb yazarsaniz sevinirim

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Havoçların tam olmasının vuruşunuza etkisi % 10 dur.

4000 vuruyorsanız yaklaşık 4400 vurursunuz.

Keyifli Forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

bende oyle dusunuyordum tesekkurler konu kilitlenebilir

4. Merhaba ,

Vuruşu arttırmak için besleme yapabilirsiniz , Vuruş desteği alabilirsiniz , Vuruş arttıran tasarım + Uçuş düzeni kullanabilirsiniz , Arge yapabilir yada Öğe geliştirme yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

Sizce hangi ucus duzenini aliyim lazer hasarini arrttirmak istiyorum bide mesela lf3 gelistirirken gucu kac artiyor levellere gore bu linki atabilir misiniz

6. Merhaba ,

Oyunculara karşı Kıskaç Düzeni %3 arttırmaktadır. NPC'lere karşı ise Bariyer ve Yarasa düzenleri var fakat Yarasa her zaman satışta olmuyor.

İyi forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

Peki lf3 16 levelde ne kadar arttiriyor vurusu 1 lf3

8. Merhaba ,

Öğe geliştirme ile 16 seviye yapılmış LF-3 maksimum 160 vurur. Bence LF-3 geliştirmek mantıklı değildir çünkü ilerde LF-4 oldukça LF-3'ler boşa çıkacaktır.

İyi forumlar.

9. senberk99

senberk99 User

irisler geliştireceğim mantıklı mı

10. aşırı derecede mantıklı ne takarsanız ona etki ediyo önce irisler sonra lf4 sonra kalkan şeklinde gitmeli bence geliştirmeler

11. senberk99

senberk99 User

saolun cevap için konu kilit

12. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Konu istek üzeri Kitlenmiş dir...

Iyi Forumlar

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.