Havoc, Lf4, Apis, Zeus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 14 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Özellikle tecrübeli arkadaşlara soruyorum Havocları fullemek için kaç zeta yaptınız?
    Lf4'leri fullemek apisi açmak ve zeusu açmak için ne kadar sandık açtınız?

Hepsi ne kadar sürer?

Bir de diroit düzenlerini tamamlayınca uridiumu kapı açmak için mi, anahtar almak için mi kullanayım.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Kendimden örnek vermek gerekirse 37 kapıda ilk çıktığı zamanlar fullemiştim. :)

Ancak şu an şöyle bir şansınız var. Çifte kapı ödülleri var. Şansınıza bağlı olarak 20 kapıda tamamlayabilirsiniz.

Bence anahtar almak için uri harcamayın. Zeta kapısı çifte ödül günlerinde 50 yeşil sandık vermekte. 20 Zeta yapsanız ortalama 1000 yeşil sandık demek oluyor.

Bazı arkadaşlarımız Zeus gününde daha çok LF-4 çıktığına inanıyor. Yine fikri olan söyleyecektir.

Bol şanslar. :)

İyi forumlar.

org2BordoGüç bunu beğendi.
  3. Sahmeran

Sahmeran User

ben 10 zetada 3 tane havoç cıkarmıştım sonra çift gg gününde 5 zeta yaptım 5 indende havoç cıktı.
    zeus için 700 750 sandık açtım 30. parçada satın aldım lf4 üm şuan 25 tane var onada 1000 tane sandık açmışımdır ( zeus gününde açmanı öneririm.) tam emin değilim.bende şuan diroit düzenleride full sadece bariyer yok pek kullanmam zaten onuda.

argeni yazmamışsın bu arada ben şuan uridiumu kafama göre harcıyorum şahsen rsb alıyorum falan filan o konu sana kalmış bir şey bence herkül leride fulleyeceksen zaten onun için epey uğraşacaksın ama herkül fullemeyeceğim dersen yine zeta yapabilirsin uridium basıp zaten zeta ortalama verdigin uridiumu karşılıyor.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ben 34 kapıda tamamladım Havoçlarımı.

LF-4 lerin çoğunu Hercülesleri tamamlamak için yaptığım,Kappa kapısından aldım.

Havoçlarınızı Fulledikten sonra sürekli Kappaya yönelirseniz,hedefinize kısa sürede ulaşacağınızdan eminim.

Çifte şans günleri,sizin için büyük bir avantajdır.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Valla çok sanşlıymışsın çift gg gününde 5 zetada 5 havoç :D

İlk amacım lf4leri fullemek, Arge'm iyi seviyede, şu an npclere karşı yeterli, baskın argesi değil.

Valla modum kapı yapmak güzel de açana kadar geçen süreç tam bir ölüm, git pala topla, kutu topla zor yani. Velhasıl kelam anladım ki yaklaşık 25-35 kapı arası havoclar fulleniyor.
    Bi lf4 için gereken anahtar sayısı kaldı.

6. Çifte şans günü ne zaman bitiyor?

7. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Genel çıktığı zamanlarda Pazarı Pazartesine bağlayan gece 1 de bitiyor.

Tabi bu sadece tahmin bugünde bitebilir. Yarında bitebilir kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

İyi forumlar..

8. orhan355

orhan355 User

Sanırım LF4 gününün çıkma şansı yükseltildi , yani 3 katına çıktı. Ortalama 75 anahtarda bir LF4 çıkıyor diye tahmin ediyorum. Tabi bununda bir soğuma süresi olabilir, birkaç tane verdikten sonra zorlaşıyor.

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende ortalama 35 diyim :) cift kat kapilar yoktu emegimizle yaptik:D.ordan gelen sandiklarla acmaya baslarsiniz iste apis zeus arada lf4 hersey tamamlanir :)3-5 ay alir kasarak yaparsanız ama yok uri cekerseniz daha hizli.ortalama kapidan gelenlerle bin sandigi bulur.birkac zeus,apis gununun ardindan kalan son parcalara da uri basip aliniyor genelde.kalan sandiklarlada helix gunu lf4.sansin bol olsun :)

Rehber bunu beğendi.
  10. çift kapı yokken 13 zeta 10 havoc 30 kappa 9 hercüles +1 görevden lf4 dersen bana lf4 demeyin o konuda çok şansızım 2 yılda fulledim :D

11. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Şansınız bolmuş .:D

Gerçekten her konuda şanssızlık yok, bir yerde şanslıysan diğer yerde şanssız. :D

Umarım hayatının geri kalanında Zetadaki kadar şanslı olursunuz. :D

İyi forumlar dilerim...

12. Sağolun modum :D size de dilerim

13. HolyAshura

HolyAshura User

150kutu açtım sayılır.Apis aldım 6lf4 kapı yapmadım.

14. _DODGE_

_DODGE_ User

36 zetada fullendim havoclari kotumu oldu hayir aksine argelerim yuksek 41 argeyim.

Apis kolay zeus cok zor.

Actigim sandik sayisi nerden baksaniz lf4 apis icin 500 olmustur.

15. Zaten o da %33 orana denk geliyor gibi, havoclar illa bu lf4ler kaç sandıkta fullenecek acaba :/ az buz değil ki, 45 lf4 dahaca 2 tane var. :(

16. _DODGE_

_DODGE_ User

Bak kardes ben 35-36 kapi yaptim yapmanda yarar var cikmiyor diye uzulme gelen loglarla arge yaparsin argeyide hafife alma
    Bak bende herkul eksik ama umurumda degil :D

17. Yav herkülü ben de çok kasmam ama, lf4 işi baya yorucu :D

18. _DODGE_

_DODGE_ User

Elbet cikar ben elimi attigim kutudan lf4 buluyordum bir kac arkadasa cikacak dedim cikartmistim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.