Öneri Havoc mu Hermes mi ?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve frhtblt2145 tarafından 5 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Havoc mu Hermes mi ?

1. Havoc

2. Hermes

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Arkadaşlar ben bu son zamanlarda hermes kullanıyorum gerek bonus dp si olsun gerek bekleme süresinde azalma olsun bence havoctan daha iyi bir droit tasarımı. siz neler düşünüyorsunuz acaba ? hermes mi havoc mu ?

2. Havoc la 200k vurmak varken neden 180k vurayım???

3. %20 dp bonusu ve %10 soğuma süresi azaltımı için tercih edilebilir. Oynayış tarzına bağlı.

4. Spartan tak %15dp %10 hasar sence hangisi?

5. Spartan varsa o daha iyi gibi. Ama spartanın yapılması zor, herkesde de bulunmuyor. O yüzden arkadaş da havoc mu hermes mi diye sormuş. :)

6. arkadaşım bu oyunda ilerlemek istiyorsan seri şekilde hasarını her daim maksimum seviyede tutacaksın bu kadar basit havoc ile rahat yaratık döner daha rahat kasılırsın ayrıca hasar desteklerini de çekersen gemide de destek varsa hasar % dilimin artacağı için (argeden de geliyor) havocun %10 nu daha etkin olacaktır cephane tasarrufu da cabası yani sadece %10 hasar diye dşünme diğer bileşen hasarlar ile hesaba katarsan havoc candır
    ağır konfi havoc hafif kondi hercules
    spartan varsa her 2 konfi de spartan iyidir

7. Kullandığım gemiye göre full havoc veya full hermes tercih ediyorum . Hammerclaw gibi DP bonusu olan ve yeteneklere bağımlı bir gemiye hermes kullanabilirsin mesela . Tamamen oynayış tarzına bağlı , benim gibi defansif takılan biriysen hermes seni mutlu eder.

frhtblt2145 ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  8. Spartan varsa en iyisi spartan ama yoksa Hermes çünkü Havoc %10 hasar bonusuna sahip iken Hermes %5 Hasar bonusuna ilaveten
    % 20 DP ve gemi becerileri veriyor :) az bir oranda havocda sıktığından az hasar sıkarsın ama gemi becerileri ve DP ile telafi edersin :)

frhtblt2145 bunu beğendi.
  9. dediklerinizde haklısızınız ama ben solace kullanıyorum ve %15 dp ile birlikte hermeslerle mevcut dp 600k ları buluyor avcı konfi ile hiç zorlanmadan slotları dönüp pvp de gönül rahatlığıyla vs atıyorum

ankete spartanı koymamamın sebebi oyundaki en iyi istatiksel droit tasarımı olmasından dolayıdır.

x4 ile 150k bile vurursak bunun %10 15k %5 i 7.5k yapar. oyundaki hasarımız şans faktörüne bağlı olduğu için (bkz: miss ve min. max. vurma olayı) sabit dp ve bekleme süresi bana daha mantıklı geliyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2020
  10. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Ben oyumu Havoc tan yana kullanıyorum. Çünkü hasar her zaman ilk sırada olmalıdır. Tabi bu kişiden kişiye ve oynanış tarzına göre değişebilir. Ama Havoc iyidir varsa Spartan daha iyidir :D
    Forumda alt alta yazmak(flood) yasaktır. Bu yüzden mesajlarınızı birleştirdim, lütfen tekrarlamayınız.

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

frhtblt2145 bunu beğendi.
  11. kardeş o zaman sorunun cevabı sende zaten oynayış tarzında hermes uygun görünüyor onu kullanabilirsin

12. Unutmamak gerekirki hermes geminin genel hsarına etki ediyor, havoc ise sadece diroitlere. Sonuc olarak hermes havocdan hasar konusunda 1 tık önde, denemeleri yapmadan yorum yapıyonuz.

13. Mod ise tam tersini söylüyor. Hermesin de hasarı diroitlere etki ediyormuş.

14. hedefim

hedefim User

2012 den beri oynuyorum havocun gemiye değil diroitlere etki ettiğini daha yeni öğrendim :D Bir yaşıma daha girdim :) :)

[J0keR]BoX[FrIqheR][ bunu beğendi.
  15. Bu arada Hermes nasıl yapılır/alınır onun için bir forum uzantısı varsa atabilir misiniz?

16. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

İlgili konuya Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

17. Oda güzelmiş :D

18. can123can

can123can User

kasılmak ıcın havoc 1 tık onde ama pvpde hermes kesınlıkle daha ıyı