HAVOC ne kadar işe yarar ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 61BayKus tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 61BayKus

61BayKus User

Ben şu ana kadar 9 da 1 havoc yapmış biri olarak bu illetin oyunda ne kadar faydası var çok merak ediyorum. İlk olarak herkes havoc fulle diyor. Peki Hercules ? Tek başına da olsa işe yarıyor. Kalkan bu her koşulda işe yarar. Çıkma şansı hakkında hiçbir bilgim yok. Fakat havoc kadar sinir edici bir şey de yok (bana göre) Bana örnek vererek havoc yararlarını söyler misiniz ?

Örnek: 1000 vuruyorsan şu olur..

Not: Zeta kapısından şikayetçi değilim sadece havoc can sıkıcı. Ama zetanın en karlı kapı olduğu gerçeğini değiştirmez tabiki

DipNot: Havoc için tabiki çoook daha fazla uğraşanlar oluyor. Lakin onlarda benim kadar dertlidir eminim..

2. Aknilox

Aknilox User

havocun çıkma şansı %33 herculesinse %25...
    havocla 1000 vuran gemi 1100 vurur yani %10 vuruş arttırır. hercules tek başına da işe yarıyo ama oyunda vuruş önemli çünkü vurduğun damage in %1 i kadar belki daha da az damage yiyosun sonuçta

3. Hatanı düzelteyim 1100 olmaz. Havoc sadece droidlerdeki hasarı arttırır.
    Gemideki lazerlere etki etmez.

61BayKus bunu beğendi.
  4. 61BayKus

61BayKus User

Ben bu oyunda yüzdeleri sevmiyorum. Bazen çok adaletsiz olabiliyor. Ganimette olsun kapıda olsun bazen yüz güldürüyor ama çoğu zaman beni üzmüştür. Sırf o yüzdelik şans olsun diye gg ve uri biriktiriyorum müsait bi zamanda ard arda gircem ve çıkıcam. İnşallah o zaman daha iyi olur

5. 61BayKus

61BayKus User

Teşekkürler Adminim. Fakat amacım arkadaşların fikrini almaktı. Ve ufakta olsa dert yanmak :)

6. Merhaba ,

Ben sayısını unuttum ama hala eksik hala eksik :D yapacak bir şey yok maalesef. :)

İyi forumlar.

7. 61BayKus

61BayKus User

Diyorum ya benimki daha hiç bir şey. Ama o kadar zor olmamalı ya :( :D

8. Merhaba ,

Şans ya da şansızlık artık ne denirse :D çok değişik sayılarda Zeta yaparak Havoc tamamlayan oyuncular var.

İyi forumlar.

9. 61BayKus

61BayKus User

Hayırlısı Adminim :) Bakalım arkadaşlar ne diyecek ona göre kilit bilgisi veririm.

İyi forumlar.

10. Merhaba ,

Umarım en kısa zamanda tamamlarsınız. :) Şansınız bol olsun. ;)

İyi forumlar.

61BayKus bunu beğendi.
  11. trkof17

trkof17 User

basit hesapla 10 irisde de tamamen lf4 varsa diroitlerin yüzde10-20 lik oranı yüzde 20-35 e çıkıyor, yani max. yüzde 15. o da yaklaşık +600 etkiliyor. diyelim ki goli kullanıyosun 35 lf4 7600 vurucana 7000 vuruyosun, bence havocları fullemeye o kadar da acele etme yani :D

12. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.