havoc taktik :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Unspoken tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Unspoken

Unspoken User

Beyler ben zetaya bi kere girdm bi havoc aldım şimdi de 2 gecede 87 parça çıkardım ve iki güne açarım gibi sürekli petimle paladayız. Petimde 3..seviye hammadde toplayıcı ve bitane 2.seviye bitane 1.seviye radar var. Açıkçası beklediğimden çok daha verimli topluyo :D 2 günde 900 gg bastım hemde haftasonu ve tr3 gibi bi serverda :D
    şimdi asıl konuya geliyim.
    ben forumda ve farkl yerlerde gördüğüm yorumlarda 10zeta 0 havoc gibi şeyler le karşılaşıyorum :(
    bu havoc cıkarmanın bi taktiği falan varmı kullandığınız? Biliyorum şans işi ama az önce forumda zeus gününde yapın yada 2 tane birden açıp ardarda girin gibi şeyler gördüm.Sizin de böyle bildiğiniz şeyler var mı?
    ve 3 tane zetayı aynı anda açabilirmiyiz?

2. surekli yap alirsin havocu taktik diye bisey yok sans var ben 4de4 yaptim tamamen sans baska bisey degil

3. Bilinen bir Havoc taktiği yok, ara sıra Bug'lar çıkıyor bir şekilde bulunuyor kısa sürede kapatılıyor. Zeta için bence taktik arama ne kadar Zeta o kadar kazanç diye bak çok güzel kapıdır. :)

4. __VERYON

__VERYON User

kazanclı kapı dogrudur 10/10 yapanları saymazsak tabikide sen havocla ugrasırken 10/10 yapanlarda elit depolamayla ugracakdır senden her zaman onde olacaklar bunu da bilesin yapılan kapılara baksınlar kacda kac da fullemısler gorsunler :) bu sans ne hıkmetse oyunu ahlak kurallarına gore oynayanlara calismiyor gibi

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Ödül veren kapılarda taktik diye bir şey yok sadece söylentiden ibarettir,bu tamamen şans ile alakalıdır.Ayrıca 3 kapı açamazsınız 2 tane açar 1 tanesini haritaya yerleştirsiniz diğeri hazır bekler.

İyi Forumlar.

6. __VERYON

__VERYON User

ded,g,niz gibi olsun mod. OYUN sıfır bug suz yag gibi akıyor hıc bır sekilde hata olusmuyor. oyun dan cok memnunuz teknık ekıp ve oyun kurucularına burdan saygıı ve hormetlerını en ıcten duygularımla sunar ii gorevler dilerim. form da oyun la ilgili hataları yazmmayalım. harıka bır form oyun cok ii pof pofleyelım agzımızı kapatalım. haklısınız yazmak ve hatta forma hıc gırmemek en iyisi bu saatden sonra. Her seye hazır cvp vercegıze oyun ıcıne az kulan veririsenız de sevınırız.

senberk99 bunu beğendi.
  7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ilk basta varmis ve alanlar almis ama o taktikler kapatilmis su anda ne yapsaniz ise yaramaz yada 1-2 sansa tutarda siz onu taktik sanarsiniz.bol sans.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.