havoç taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 2 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. havoç taktig bilen yada yardımcı olcak
    10 / 1 havoç

2. Merhaba ,

Bir çok şey deniyor fakat pek gerçeklik payı şu anda yok yada bana öyle geliyor. :) Girdiğimizde verirse veriyor vermezse vermiyor. :D

İyi forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bencede ben bu tür şeylere inanmıyorum.Sistem böyle bir açık vermez.

İyi forumlar

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bayabi sanssiz gitmis 10 da 1 demek.. 1 zaten veriyor ilk basta, hic cikmamis yani..bence 30-40 kapida zeta genelde tamaliyor havoclari daha azi sansli, cogu sanssiz tabir ediliyor.benim onerim seref tasarimi ile girin girdiginiz gibide cikmadan bitirin,oyle dendigi gibi patlamak falan ise yaramiyor:)birtek son yaratikta kipirdamadan x2 +elit roket ise yariyormu kesin blmem ama ben oyle kestim...iyi bayramlar

5. coder545

coder545 User

aldigin saatte bitir dicem hic almamissin ilki kesin veriyo :D bi ara ver baska kapi yap kappa yap , sonra bidaha dene zetayi. taktikler sans isi taktigi deneyince sansa veriyo taktik dogru cikmis oluyo hikaye onlar , mesela kapinin icinde hangar degisme taktigi vardi onu bi dene en son canavarin cani azalinca koseye kaciyo o sirada gemi degistir aegisten goliye gec git kes kosedekini sansa verir belki

yılmaz749749 bunu beğendi.
  6. 44 zetada 8 havoc ben ne yapayım mod'um el insaf :) Ben ne yapayım öleyim mi :D :D

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kapida cikmadan x1 e nasıl degisilir gemi degismiyorki?

8. coder545

coder545 User

normalde istedigin yerde gemi degisebilirsin kupon kullanarak , ama kapida kaldirilmistir belki denemeyeli uzun zaman oldu

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Herhangibir taktik vb durum bulunmamaktadır.Ayrıca böyle bir durum olsa bile bunu bildirmek yerine kullanırsanız herkes yapıyor ben yapsam yoluna giderseniz darkorbit hesabınıza yaptırım yapmakta özgürdür.Oyuna girerken kabul ettiğiniz giş kuralları var bir açın okuyun bence ;)

Konuya gerekli cevaplar verildi.Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.