Havoc Tasarımı Çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¤ƒLµ±€®£Ñ™ tarafından 29 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Millet spartanları dizmiş, elinde istemediği kadar havoc var ben hala havocları tamamlayamadım. İlk zetadan çıkanlarla birlikte sadece x2 günlerinde zeta dönerek havoc çıkarmaya çalışıyorum fakat hiç bir türlü çıkmıyor. Normalde pala toplayan biri değilim. Günlük görevlerden ordan burdan elimde yaklaşık 3k gg vardı ve hiç kapı yapmamıştım. Yapmaya karar verip bütün ggleri zetaya bastım. Biraz şanslı olacağım ki 30k uri daha vererek 2 kapı açabilmiştim o kadar ggye. Haftaiçi x2 günlerinde kapıları yapmaya başladım yaptıktan sonra birikmiş uriyle bir tane daha açtm. Bu 3 yaptığımda da havoc çıkmıştı. Zaten kapıyı ilk defa yaptığımızda havoc veriyordu. Diğer ikisi baya şanstı. Hazır havoclar geliyo bari pala toplayayım da sonraki haftaiçi x2 günlerinde havocları tamamlarım diye düşünmeye başladım. 1.5k ggye zeta açıp yapmaya karar verdim. Ama o da ne havoc çıkmadı. Dedim bir tane dahaaçayım belkid ondan çıkar 100k uri ve 1k gg verdim yeni bir tane açtım, ondan da çıkmadı. Pala toplamadan bir tane daha açayım dedim yok. Hep uri ile açtım. Belki az gelicek size ama toplam 9 zeta yaptım yinede havoc gelmiyor. ard arda 6 zetada havoc çıkmadı. Zaten oyun sorunlarıyla uğraşıyoruz. Oyun sarmamaya başladı ama sonuçta bir emeğimiz var diyerek oyunu bırakamıyoruz ama oyun zevkimizi baltalıyor böyle şeyler. Zaten şu son gelen etkinlik ne ödül veriyor ne kolay hiç bir şey anlamadım. Ne güçsüzler etkinliği yapabiliyor ne de yapan memnun. Çok düşük ödüller veriyor.

2. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

dostum şansızlığına gelmiş biraz geçen pazar 10 zeta yaptım 6 sında çıktı sen biraz ara ver o sırada gg topla sonra denersin çokta takmamaya çalış bence

3. Hocam şanssızlıktan kaynaklı olabilir...​
    Ben ilk zetamı x2 günü sanıp yaptım x1 miş yani 1 havoc geldi %100 o yüzden 4'te 4 yapmam lazımdı şanslı olmam için ama öyle yaparak işimi zorlaştırdım 1 zeta daha yapmama gerketi. Ben toplam 8 zeta yaptım 1 tane hariç diğerlenide x2 havoc çıktı istisnasız ve 15havoc var şuan. Yani 8'de 7 yapmış oldum. Tamam şans

4. kankam bana da herkül çıkmıyor.Hafta sonu 3 kappa yaptım elde var sıfır. 4 ZETA yaptım havoclar full olmasına rağmen 4 zetadan da havoc çıktı.Biraz şans işi.TR1 deki kendi hesabıma 6 zetada fullemiştim havocları, tr2 de kardeşimin hesabına 22 zetada fulledik.

5. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

22 mi baya kötüymüş la şu an kendimi şanslı hissettim

6. ateistkeci

ateistkeci User

12-13 Zeta'da fuledim Havoclarımı sabır işi bu aslında :p

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde tamamen büyük harfler ile yazmak yasaktır. Bu sebeple konu başlığınızı düzenlemiş bulumaktayım, lütfen tekrarlamayınız.

Zeta kapısından Havoc çıkma oranı %45'tir. Sanırım siz biraz şanssızsınız, Zeta kapısı ile ilgili herşeyi Buradaki konudan öğrenebilirsiniz. Etkinlikler ile alakalı düşüncelerinizi lütfen ilgili etkinliğin Geri Bildirim konusuna yazınız, böylece düşüncelerinizi Merkez Ekibe iletebiliriz. :) Plutus Müsabakası etkinliğinin geri bildirim konusuna Buradan ulaşabilirsiniz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur. Farklı bir konu ile ilgili sorunuz veya düşünceniz varsa lütfen yeni konu oluşturmaktan çekinmeyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.