havoç tasarımı ve 10.droit hak.yardım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «««ÇЄŦЄ—βĄ§I44»»» tarafından 20 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar oyunu 2 sene önce aşırı hile var diye kızıp bırakmıştım.tabi, bir çk şey kaybettim ve unuttumda..bana en kısa yoldan 10. droiti nasıl alırım ve droitler için havoç tasarımını hangi kapıyı yapınca alıyorum.kısaca bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler.

2. Merhaba ,

En kısa yoldan alabilmek için parça çıkartarak maliyeti düşürebilirsiniz. Korsan kutularının anahtarını alarak korsan kutusu açabilirsiniz. Ne kadar çok parça olursa maliyeti o kadar azalır.

APIS ve ZEUS Diroit Hakkında

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

Havoc tasarımı için Zeta kapısını yapmanız gerekiyor. İlk girişte ilk havoc tasarımı %100 verilir fakat sonrakiler için kesinlik yok yani şansınıza bağlı üst üste bir kaç kapıdan çıkabilir yada çıkmayabilir. Bazıları 15-20 kapıda tamamlarken bazıları 30-40 kapıda tamamlayabiliyor.

İyi forumlar.

3. ben 12 kapida 3 tane çikarabildim şans işi

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli açıklama yapılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.