havoc ve hercüles

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve one. tarafından 16 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. one.

one. User

havoc ve hercüles aynı şeymi yoksa farkları varmı.
    varsa farkları nedir?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Havoc vuruslara etkilidir ama tam olması sarttır yani 8 irisli iseniz 8 havoc olmalıdır.
    vuruşunuz %10 artar.kırmızı renkli diroitler

Hercul ise 1 tane olsa bile etkilidir kalkanlariniza etkisi vardir.
    Hercules ise takılı olduğu diroitteki kalkanların gücünü %15 artırır. Eğer tüm diroitlerde hercules tasarımı varsa, geminin ek olarak %20 dpsi olur ..mavi diroitler

Keyifli formlar

Son düzenlenen: 16 Aralık 2013
  3. one.

one. User

teşekkürler

4. admınım ben 40-45 keredir zeta yapıyorum 8 havoc var ve halada yapıyorum bu son 3 günde 3 zeta açtım ama halada havoc çıkmıyor neden bu havoclar bukadar zor yanı bizde yazık değilmi hem arge geliştirmeler gidiyor botlar gidiyor kasılana dek canla başla oynuyoruz yine sonuç sıfırda sıfır elde var sıfır bu oyundan soğutuyorsunuz insanı

5. buzmavi

buzmavi User

Havoc Tasarımın çıkması tamamen şansınıza bağlıdır. Bu olasılıkta %33 dür şansınızı denemeye devam ediniz,belirtildiği gibi; Havoc Tasarım KAZANMA ŞANSI

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Havoc olasılıgı tamamen şans olsada 33 kapıda tamamlama olasılığınız var bicok kişi bu aralıkta tamamlamıştır bilginiz olsun.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.