havoc ve iris

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

9adet irisim var, 9 havoc takarsam %10 etki gösterir mi ?

illaki 10 irise 10 havoc şart mı?

2. istersen 1 irisin olsun , sahip olduğun TÜM irislerinde havoc takılı olduğu sürece etkisini gösterir

3. TheMaster

TheMaster User

Kaç Diroitin Varsa Hepsine Havoç Lazım.
    9 Diroitin Varsa 9 Havoçun Olması Gerekir.

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

9/9 olduğu zaman etkiler deyişir ve ortalama %10 artış sağlanır

Keyifli forumlar

5. MeSela ben kapiya girip 1 tane havoç ciksa ben onu diroite taksam digerlerine takmadigim icin taktigim iristeki lazerler %10 etki etmeyecek mi

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Örnek verım 8 irisniz var ve %10 dan faydalanmak ıstıyorsanız 8 tane havoğunuz olması gerekmektedır yanı hepsı bır bırıne bağlıdır 9 adet hrküleziniz olduğunu düşünün %20 dp den faydalanmak ıstıyorsanız 10/10 olması lazım

Keyifli forumlar

7. -BoldMan-

-BoldMan- User

kaç irisin varsa o irisleri havocla doldurduğun zaman etki ediyor anladım teşekkürler kilitlenebilir.

8. Hercules te kalkandan faydalanmak için 10/10 olmasi gerekmiyor mu

9. Benim bildiğim ise en düşük 8 irise kadar takılı olduğunda etkisini gösterir.

8 iristen aşağı olanlar havoc takılsa bile etkisini göstermez.

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya arkadaslarimiz dogru cevap vermis varolan irisleriniz kadar havoc takiliysa vuruslariniz %10 artacaktir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.