havoç ve zeus nadiren uri ile satılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EgitBaBa tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

havoç ve zeus diroit tasarımı uri ile satışa sunulsunmu ?

1. EVET

oy sayısı 10
    40,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 15
    60,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EgitBaBa

EgitBaBa User

madem kapılara oran verdiniz ve kapı açmak çok zor bir halde o zaman havoc ve zeus diroit tasarımları arada bir uri ile satışa sunulsun fiyatlarıda havoc 250 bin uri zeus ise 300 bin uri satılsın ve böylelikle pala yerine yaratık kesebilelim diroit tasarımları için.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2016
  2. Merhaba ,

Daha önceden buna benzer ya da bu tarz konular açılmıştı fakat pek destek görmedikleri için zamanla ya çok gerilere düştü veya kilitlendi.

İyi forumlar.

3. GREED

GREED User

Buyur bi -1 de bende :)

4. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

Siz havocunuzu fullediniz zeusunuzu aldınız iş bitiyo mu ? hep kendinizi düşünmeyin sadece siz yoksunuz oyum +1

5. Aliens

Aliens User

Kesinlikle '-1'! Ben o Havoc'lar için bu kadar uğraştım. Herkes o kadar emek verdi. Arada görev veya korsan kutularına getirildiği halde bunu mu diyorsunuz? Emek hırsızlığı! Sizde uğraşın, alın.
    Zihniyete bak ya! Şevketi bostan, yan gel Osman! Aynı buna benzedi.

GREED bunu beğendi.
  6. DARKLORD

DARKLORD User

Ne bu şiddet bu celal hocam sakin ol. Benim oyum da olumsuz ama adamı emek hırsızlığıyla suçlayacak bir şey yok öneri sunmuş sadece.

7. Aliens

Aliens User

Hayır, gelmesi emek hırsızlığı. Öneri yaptığının farkındayım.

GREED bunu beğendi.
  8. DARKLORD

DARKLORD User

Birisi öneri yapar, öneri çok tutarsa merkeze iletilir. Sonrasında yetkililer uygun görüp yaparsa yapar bize de kabul etmek düşer. Emek hırsızlığı da olmaz.(eskiden beri bu şekilde bir çok şey değişti lf-2, gemi tamiri, 2. hangar vs.) Yapılan asıl emek hırsızlığı hile yapanların tespit edilip banlanmamasıdır...

9. Aliens

Aliens User

İyi oyunlar...

10. GREED

GREED User

0 havoc 0 zeusum ;)

Aliens bunu beğendi.
  11. Aliens

Aliens User

:) İşte böyle dürüstleri bulmak zor.

GREED bunu beğendi.
  12. GREED

GREED User

Sen 2. gemiyi fulle ben daha zeta yapamıyım :D Sen o tiksiniğin lf4 leri yolla bana :rolleyes::rolleyes: :D :D

13. DARKLORD

DARKLORD User

size de iyi oyunlar oyuna emek harcamış full bey...

14. GREED

GREED User

Arkadaşlar burada kavga çıkmasın üslubumuza dikkat edelim

15. DARKLORD

DARKLORD User

yok canım neden kavga çıksın iyi oyunlar dileyip dağıldık ne güzel.

GREED bunu beğendi.
  16. GREED

GREED User

Hee tamam o zaman :)

DARKLORD bunu beğendi.
  17. Zeus derken hercules demek istedin galiba.

Olabilir sakıncası yok.

18. EgitBaBa

EgitBaBa User

ben sadece size bir öneri sundum farkındaysanız fiyata 250 bin uri 300 dedim ful olmayan biri okadar uri yapmak için cok uğraşır eyer öneriyi beyenmediyseniz olumsuz oy kulanın.

19. Fulleyen arkadaşlar bu koşullarda fullediği için belkide oluşabilcek bir haksızlık dan dolayı bukadar çekimser yaklaşılmış dostum sanırsam denilenlere göre öyle bir sonuç çıkıyor ben olumlu oy kullandım konuna herkesin işine nasıl gelirse o şekilde oyunda bulunması taraftarı olduğum için ben biraz sorun değil benim için 23 zeta yaptım halen 6 havocdayım tr 6 ya başladım yeni sayılır 3 ay olacak zor yani hiç bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum havoc için hercüles hep zordu zaten bana :D o yüzden oyunda oyuncu olsunda isterse payment satsınlar bom boş haritalardan çok sıkıldım :(.

EgitBaBa bunu beğendi.
  20. EgitBaBa

EgitBaBa User

aynen bende 39 yaptım şimdi 9 havoçum var ama biraz yeni başlayanlarıda düşünmemiz gerek eyer öyle devam ederse oyunda oyuncu kalmayacak biri demişki emek hırsızlığı olur ne şekilde gemilerini fullediklerini eski bir oyuncu olarak cok iyi biliyorum :)

DARKLORD ve wigglewiggle42 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.