Havoc

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dede_Korkut tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba , 10 zetada 1 havoc vermedi bu nasıl bi olaydır,son havoc diyemidir nedir.oyunu bıraktırır bu dağılım sistemi şuna artık bi el atın,10 zeta boş geçti..! Yada içerisinde havoc bulunan bi kampanya düzenleyin yine bunaltıcı bi durum..kolay gelsin.
     
    ygafff bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

    Çıkmayıp çıkmayıp peş peşe de çıkabilir. Benim de en son yaptığım toplam 4 Zeta boş + 6 tane daha Zeta yine boş çıktı. Kısacası çıkmadığı zaman çıkmayabiliyor.

    İyi forumlar.
     
  3. zetaya ara ver başka kapılar yap sonra bi ara açarsın yaparsın çıkar
     
  4. andermo83

    andermo83 User

    18/10 ^^ Server Tr3 ins Kısa Zamanda Tamamlarsın Kardeş
     
  5. 17/9 Server Tr3 Şans işidir bazen Havoc çıkarmak.Kappaya Herculer için girenler oluyor LF-4 alıp çıkıyorlar.
     
  6. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    21 levelde havoc veren görev var onu yapabilirsin aklında bulunsun.
     
  7. 8 hercul çıktı arka arkaya , zetadan son havuc'u cıkaramadım bi, havuc veren göreve bi bakim ben eyvallah saolun beyler.
     
    .-ProzeN-. bunu beğendi.
  8. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    Peş peşe 8 hercul mü?? Kardeş sen bütün şansını tüketmişsin :d
     
  9. Rekor bende 21/5 son 13 kapıdır çıkmıyor havoc REKORRR
     
  10. Çıkmıyorsa farklı şeyler dene havocları çıkar gir veya öğlen yap bitir. Farklı gemiyle gir her şeyi dene :)
     
  11. Dostum biliyo musun bıktım ben ya yarın son kez deneyeceğim çıkmazsa çıkmaz bidahada yapmam zeta herküller tam onlarla gezerim yapacak bişe yok.
     
  12. En iyisi ara vermek. Şans biliyorum ama benim şansımı etkileyen bazı faktörler var diye düşünüyorum ve başta tarayıcı fark ediyor. Kapıya parça toplarken ve kutu açarken chrome kullanırım. (Bana göre)
     
  13. tarayıcının etkisi olucağını sanmıyorum , dağıtım sistemi biraz değişmeli 3 zetada 1 havuc olabilir mesela :) oyundan soğutuyo bu sistem,10 zeta yapıyosun 1 havuc cıkmıyo.
     
  14. sen 10 ben 13, al birini vur ötekine dost
     
  15. Şans belli %33 ama bu şansı artırmaya çalışacaksın 10 veya 13 zetada hep aynı şekilde girip yapıyorsan yapacak bir şey yok. Farklı tarayıcı farklı yöntemler denemekte fayda var.
     
  16. Umutsuz bi şekilde deniyelim bakalım 1 zeta daha yapıcam çıkmazsa uzun bi süre kalsın öyle yapcak bişe yok
     
  17. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    Yav en iyisi şu; İlk başta %33 olacak eğer çıkmazsa 2. zetada %40 olacak çıkmazsa 3. zetada %50 olacak 4. zetada %60 5. zetada %70 böyle böyle %100 e kadar çıkacak. Eğer havoc çıkarsa bir sonraki zeta yine %33 ten başlayacak.
     
    senberk99 bunu beğendi.
  18. arkadaş bendede herkül öle çıkmıyor i türlü 15 kappada 2 herkül çıktı :(
    fakat 16 zetada havoc füllemiştim :)
     
  19. ben hep aynı yapmıorum kapıyı 15 zeta 6 havoç son 2 havooç ust uste çıktı sonunda farketim ep aynı işlemi yapma tasarım degiş x2 sıkıosan x3 sık farklı yerde kes vb. sistem belkide hep aynısını yaptıgından seni robot sanıp vermiyodur kardeş degişiklik yap hep .
     
  20. deniyelim bakalım ,bu sefer x4 le yapım
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.