Havoc

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dede_Korkut tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 25 te 8 gidiyorum dostum, şimdi 26. kapıya gireceğim canını sıkma yani

Dede_Korkut bunu beğendi.
  2. 22 zeta 11 havoc gecen yaz tamamladım...
    tavsıyem sureklı zeta yapmayın 1 zeta 1 başka kapı yapın...

3. senberk99

senberk99 User

Havoclari cikarip deneyin bide yani sans tabi

4. benmde zeta çıkarma taktiğim kapıyı açıyodum ikinci zetayıda hazırlıyodum bekliyodu öle sürekli çıkarabildim :)

yani bi zeta hazırda beklerken zetaya giriyodum bitirince diğer zetayı atlamaya hazırlayıp yeniden gg basıyodum zeta tamm olana kadar :)

5. andermo83

andermo83 User

havoc herkules bi şekilde tamamlanır :S Kolay Kapılar Yap Cık Şeklinde Ya Kronos Ne Olacak 6. Yı Bitirdim Saturun Yine Yok :D Sistem Çöktü :D Bi Saturun Ne Kadar Ya :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Satürn tasarımıda Hercüles ve Havoç gibi tamamen şansa bağlıdır.

Bazı arkadaşlar ilk kapıda Satürn tasarımına sahip olmakta,bazıları ise 4-5 kapısa kazanabilmektedirler.

Keyifli Forumlar.

andermo83 bunu beğendi.
  7. andermo83

andermo83 User

aynen modum şans havoc 18/10 fakat saturn de şansım yok :D

8. 6 kronos ve satürn yok.hepten şanssızmışsınız.kusura bakmayın ama görüşüm böyle.

9. kronos yapmayasım geldi :D

andermo83 bunu beğendi.
  10. andermo83

andermo83 User

Kronosu Boş Verdim Artık :D Sentinele Oynicam :D
    Aynen Öle Doğru Söz Havoc Lf4 Şans Vardı Fakat Saturn De Şans Olmadı Bi Türlü Kısmet Bi Seferinde Çıkıcak Artık ;)

11. 26 da 8 gidiyorum havocta :))

12. son 4 zetada çıkması lazım en az 1 tane çıkmazsa yaz buraya ben 1 havoçumu satcam :D

13. %
    %33 değil mi :)) 30 da 10 olmalı yani yoksa oyuna karşı güvenim gerçekten kalmaz
    millet 10 da 10 yaptı, oyunun açıklarını kullanıp yapıyorlar da neyse..

bakalım dostum umarım çıkar yani... :))

Dede_Korkut bunu beğendi.
  14. 30 da çıkmazsa 35 de mutalaka çıkar merak etme :D ben dikkat etim 12 zeta 4 havoçtum 15 zeta 6 havoçum 2 zeta çıkmcak biliyorum .d

15. :)) en kısa sürede tamamlanır umarım :D

Dede_Korkut ve yılmaz749749 bunu beğendi.
  16. Zorda olsa tamamlandı beyler :) şimdi son 3 hercul için uğraşıyorum.hadi hayırlısı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.