havoç

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OPTİMUSPRİME123 tarafından 5 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. havoç en kısa ve en kolay yoldan nerden bulurum yada nasıl yaparım bilen biri varsa cavap atarmı

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Görüş ve öneri almak istiyorsanız Yeni başlayanlarda konu açabilirsin.

Konunuzu uygun yere taşıdım.

Havoc diroit tasarımı Zeta kapısından çıkmaktadır.

İlk defa yapanlar için %100 Havoc vermektedir. Ve size tavsiyem GG çift kazanç günü ilk kapıyı bitirmeniz olacaktır bu sayede 1 değil 2 havoc kazanabilirsin.

Zeta kapısı için Ayrıntılı bilgi Burada.

Keyifli forumlar.

3. şansın varsa 6-7 zeta da yaparsın yoksa benim gibi 27 zetada 6 havoc olursun yada paralı kutulardan alıp bulmaya çalışırsın

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Daha öncede bununla ilgili bir çok konu açıldı.

Kapılardan ve sandıklardan çıkan Ekipmanlar,tamamen sizin şansınızla alakalıdır.

İnşallah en kısa zamanda tamamlarsınız.Pes etmeden Zeta kapısı yapmaya devam.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. prototip

prototip User

çıkmıyor bende 16 tane zeta yaptım 4 havoç çıktı ne yapmak lazım tavsiyeniz nedir?

6. Xus

Xus User

Zetayı x2 günlerinde yaptığımızda Havoc çıkma oranı %33 x2 gününde %66 oluyor mu çıkma şansı

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hayır, eğer kapıdan havoc alabilirseniz çift kapı gününde 2 tane gelir.

Keyifli forumlar.

8. keskinniyo

keskinniyo User

Havoc'u en kolay zeta kapısını yaparak elde edebilirsin. Eğer ilk defa zeta yapacaksan x2 gününde yap kesinlikle, sakın benim gibi kapıyı açar açmaz x2 gününü beklemeden yaparak 2 havoc almak varken bi tane alma :)

Son düzenlenen: 13 Aralık 2016
  9. uzayl80

uzayl80 User

elinde 1500 gg enerji olsun x2 gününde hepsini zetaya bas 2 tane alırsın yada paladium toplarsun oda cok zahmetli bir iş tavsiye etmem şimdilik ama ilerde kamufle olursun pedine 10 tane radar takarsın 3 lvl yaparsın hepsini gidersin pala haritasına sen kamufle olursun pedin senin yerine toplar palayı 150 pala==15 gg energi yapar

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Havocların çoğalması nasıl gidiyor,arada bize de bilgi verirseniz memnun oluruz.

Genellikle Çift katlayıcı olan günlerde kapı yaparsanız daha faydalı olacaktır.

Ekipman aldığınızda,en azından iki tane gelecektir.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.