Havoc

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 25 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Zeta artık havoc vermiyor mu?
    12 nci zetamı bitirdim hala 1 tane bile havoc vermedi bendemi sorun var ?

2. MapsinOfli

MapsinOfli User

Daha dün 2 havoc aldı gemim;
    24.03.2019 - 19:28[​IMG]Zeta Kapısı tamamlandı.
    24.03.2019 - 19:28[​IMG]Alınan nesne: Cephane - UCB-100 (25.000)
    24.03.2019 - 19:28[​IMG]Alınan nesne: Bifenon (15)
    24.03.2019 - 19:28[​IMG]Alınan nesne: Bölünme Kristali (14)
    24.03.2019 - 19:28[​IMG]Alınan nesne: Diroit tasarımı - Havoc (2)
    24.03.2019 - 19:28[​IMG]100 günlük dosyası toplandı.
    24.03.2019 - 19:28[​IMG]14400001 TP kazandın
    24.03.2019 - 19:28[​IMG]528000 Şeref Puanı kazandın

3. Ben zamanında en sonuncu havocumu 17. De çıkarmıştım ☺️

4. BlueSparkk

BlueSparkk User

Son 1 tane kaldı yok abi cıkmıyor kafayı yiycem :D dün 2 tane üst üste bitirdim boş, bütün uridiuma kıyıp hepsini zetaya bastım, 3 tane açtım şimdi bu 3 üde boş cıktı

5. MapsinOfli

MapsinOfli User

Bugün niye yaptın ki çifte ödül yok :(

6. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Ne yazık ki şansa ödül veriyor, bir kesinlik yok. O yüzden 12 kapıda alamasanız da kapı halen Havoc kapısıdır. Epey şanssız bir olay olmuş. Umarım en kısa sürede istediğiniz miktarda Havoc sahibi olabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim...

.Paradoks. ve MapsinOfli bunu beğendi.
  7. BlueSparkk

BlueSparkk User

ilk defa zeta yaptığımda pazar günlerinde çift ödül verdiğini bilmiyordum, ilk defa yapıldığında %100 veriliyormuş. Keşke o zamanda pazar günü yapsaydım. Daha sonra üstüne pazar günlerinde 4 zeta yaptım 4 ündede aldım. Şu an 9 havoc var son 1 tanecik kaldı ama yook cıkmıyor :)

8. Merhaba kolay gelsin ben geçen bu pazar günü 3 zetada 6 havoç çıkarttım taktiğim çok işe aradır 27 tane havoç oldu ve 2 nci gemi hangarda dolu :)

9. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Gerçekten çok talihsiz olmuş. Bende Havoc'larımı 49 Zeta ile tamamlamıştım. Hercules ise sadece 12. :) Görüldüğü gibi tamamen şans. Umarım en kısa sürede bulursunuz.
    Çok şanslısınız, hayatınızın her aşamasında böyle devam etmesini dilerim. Lakin; taktikler sizin toteminizdir, kesinlikle veriyor diyorsanız o zaman bu oyun açığı/BUG olur ki bildirmenizi hesap güvenliğiniz için tavsiye ediyorum.

Buradan bir kez daha: ilk önce adaletsizlikten şikayet ediyorsanız sizin öncelikle dürüst olması gereklidir. Aksi halde söylediğinizde samimi olamazsınız. UNUTMAYIN: Başkasını değiştirmeye gücünüz yetmiyorsa kendinize var.

İyi forumlar dilerim...

10. kılçık

kılçık User

Dun zeta yaptım 1 tane aldım pazar gunu 2 tane aldım bu pazara da kapı hazır youtube gırersen bazı taktıkler var %100 havoc cıkarma dıye gene sans ama sansını kendın belırlemen her zaman ıyıdır.

11. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Sevindim, sansınız daim olsun. Ama lütfen taktik konusunda bir üstteki mesajımı okur musunuz? Lütfen oyunun resmi platformunda bu şekilde paylaşımlar yapmamaya özen gösterelim.

İyi forumlar dilerim...

12. DaglıAcS

DaglıAcS User

havoc hep atıyo zaten ben artık ıstemıyom havoc :DDD herkul lazım

13. Viraaa

Viraaa User

birsey sorucam.kappa kapisi ilk kez yapiliyorsa hercul veriomu?hani zeta kapisinin havoc vermesi gibi?

14. kılçık

kılçık User

Tamamdır modum daha dikkatli olacağım yalnız bahsettiğim durum hile açık veya benzeri birşey değil daha çok totem diyelim.

15. DaglıAcS

DaglıAcS User

vermiyor %30 sans

16. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Epsilon ilkinde LF-4, Zeta Havoc garantili. Ama geriye kalan tüm kapılar ilkinde de şansa verir. Yani Kappa ilk yapılışında garanti ödüle sahip değildir.
    İyi niyetinizi biliyorum, totem olduğunun da farkındayım. Ama siz yine de totemi bu kadar yaymamaya bakın. Sonuçta BUG gibi görülebilir. Güzel mesajınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi forumlar dilerim...

17. DaglıAcS

DaglıAcS User

benım yontemım butun aldıgım havocları takıp sag ust kösenın cok az asagısında devourerı kesıp alıyorum 20tan eoldu :DDD

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.