havoc

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •●•ДŦД•●• tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gm bugün havoclarımı fulledim 9/9 oldu ama vuruşumda kesinlikle %10luk bir artış olmadı?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

9 havocun etki yapması için 9 diroitiniz olması lazım, 10. diroitiniz varsa onada havoc takmalısınız. Yani var olan tüm diroitlerinizde havoc takılı olması lazım ( min 8 diroitte etki yapar). Oluşacak etki diroitlerde şu şekilde görünür.

Keyifli Forumlar

3. evet 9 diroidim var ve etki %20 yazıyor ama vuruş gücümde hiçbir değişiklik yok rsb dün 58k atmıştı bugün 50k gördüm

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Havoc etkisini işlemiş atışlarınızda düşüş varsa kullandığınız özelliklerden olabilir. Destekler, sepromlar, tasarımlar, uçuşdüzenleri... ayrıca yanınızda desteği bulunan diğer oyuncular varken sıktıysanız onlardan geminize gelen destek bonusunuda farketmemiş olabilirsiniz. Ayrıca geminizin incelenmesini isterseniz supporta yazabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

5. supporta yazmıştım fakat vegada gerekli artışı gördüm.supportu gereksiz yere meşgul etmekten ceza falan alır mıyım?

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Supportu gereksiz yere meşgul ederseniz elbette ceza alırsınız fakat sorunlarınızı dile getirmek için yazıyorsanız bir sıkıntı olmaz. Cevap yazmak için mailinize gelen mesajdan devam etmelisiniz. Yeniden oyun sayfanızın support kısmından konu açmamalısınız. supportun takip etmnesi açısından büyük güçlük oluşturmakta. Ufak bir tiyo size, forumda gerekli araştırmaları yaptıktan sonra supporta yazarsanız yararınıza olacaktır. Hem yoğunluk oluşmaz hemde sorununuza daha erken cevap bulabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. ben size yazdım siz supporta yönlendirdiniz o yüzden ceza almam sanırım?

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli açıklama yapılmıştır.

9. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Support öyle kimseye kolay kolay ceza vermez. Endişelenmeyin, onlar sorununuz olduğunda ulaşmanız gereken kişilerdir. Spamvari mesajlar atmadığınız, uslupta sorun yaşamadığınzı sürece bir sıkıntı yaşamazsınız.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.