Havoclar tamam sırada ne var?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve QWRETY21 tarafından 14 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. QWRETY21

QWRETY21 User

Arkadaşlar havocları tamamladım 14lf4 üm var,20 argem var.Az önce yaptıgım zetalardan da 250 anahtar aldım.Uçuş düzenlerinden de birtek burguya sahibim.Şimdi ne yapmam gerek.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

2. userqq

userqq User

Yerinde olsam palladium kasıp kappa dönmeye başlardım hem lf4 hem de hercules kasmak için.Onun dışında kelle avcısı 2 argesini tamamlamaya çalışabilirsin, diroit düzeni olarak da kalp ve halka önerebilirim.

3. Merhaba,

Hercules'leriniz full değilse onları tamamlamaya yönelebilirsiniz.
    Aldığınız anahtarla LF4 çıkarmayı deneyebilirsiniz, bunun için LF4 gününde açmayı deneyiniz.
    Uçuş Düzenlerinizin hepsini tamamlamaktan ziyade ihtiyacınız olanlara yönelin.
    Hücum ve savunma yönünden kendinizi tam olarak gördüğünüzde argenin üstüne düşebilirsiniz.
    Arkadaşlarımızın cevaplarını da dikkate alarak kararlarınızı verebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Dostum apis-zeus durumun nasıl ? Anahtarları zeus gününde kullan derim , daha karlı olacaktır . Kappa dönmeye başla herculle beraber lf4 de kasmış olursun . Uçuş düzeni olarak kalp ve güveyi öncelikle almanı bu 2sinden sonrada halka düzenini almanı öneririm .

5. uzayl80

uzayl80 User

kappadan devam et huavuç leri fulemekle işin bitmez daha cok yolun basındasın kappadan herkül tammla belki sansına lf4 cıkar 2 sini 1 tek kapıda haledersin sonra bana dön yardımcı olurum zetadan gelen anahtarlarıda zeusda sarı sandıkları ac sadece basit düzenlerle idare et urileri boşa harcama

6. QWRETY21

QWRETY21 User

zeus 14 parça apis 45 te ama zeusa parça çıkma olasılığı artsın diye açmıyorum apisi

Tamamdır teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ekim 2018
  7. the_flood

the_flood User

bölünme kristallerini harcama. spartan almanda lazım olucak tavsiyemdir..

8. uzayl80

uzayl80 User

apisi 45 parca yap bırak ben acdım apisi bana hala apis parca veriyor sendeaynı hataya düşme urileri skylabdan irisleri gelişdirmede kullan derim argeyi zetayla falan tmmlarsın

9. Merhaba,

Mesajlarınızı birleştirdim.
    Forumda flood yapmak yasaktır.
    Lütfen bu duruma dikkat ediniz, aksi takdirde devamında cezai işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

10. QWRETY21

QWRETY21 User

kusura bakmayın modum daha yeniyim forumda bilmiyordum.Teşekkürler cevaplarınız için konu kilitlenebilir.

11. Merhaba,

Önemli değil , öğrenmiş oldunuz :)
    Dilerseniz forum kurallarını buradan inceleyebilirsiniz.
    İsteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.