Havoclar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxNamikaze tarafından 7 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. xxNamikaze

xxNamikaze User

Merhaba doğru hatırlıyorsam bütün diroidleriniz havoc olduğunda size hasar bonusu veriyordu bu bonus yüzde kaçtı ve benim apis veya zeusum yok 8 irisimin hepsi havoc olduğunda yine o bonusu alır mıyım?

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

%10 hasar bonusu sağlar eğer havocunuz tam ise

VALEYARD bunu beğendi.
  3. -Star-

-Star- User

Droitlerinin hepsinde havoc tasarımı varsa droit içindeki lazerlere +%10 hasar bonusu veriyor.

VALEYARD ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Üyelerimize yardımları için teşekkür ederim. Aşağıda belirtilen cevap doğrudur.
    Detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

İyi forumlar.

VALEYARD bunu beğendi.
  5. uzayl80

uzayl80 User

irisler 8 adet ise 8 havuç %10 hasar verir aynı yöntem herkül içinde gecerli 8 iris varsa 7 herkül olursa bonusu alamazsın 8 irise 8 herkül olcak apis ve zeus varsa onlarada herkül ve havuç gerekir tam verim alablimek için

6. -Star-

-Star- User

Hercules tasarımı mevcut olan droitler için ayrı olarak kalkan bonusu alabilirsin.DP bonusunu alman için bütün droitlerinde hercules olması gerek.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. uzayl80

uzayl80 User

aynn öle %10 bonus veriyor zaten arkadas havuç için yazmışdı be herkül içinde yazdım aynı şey spartan tasrım içinde gecerli :p

8. -Star-

-Star- User

Ah evet, demek istediğini anladım zaten. 7 herkül olursa bonus alamazsın demişsin ya ondan diyorum. 7 herkülün takılı olduğu irisler +%10 kalkan bonusu alır diye biliyorum ben.

*FastMonster* ve .Paradoks. bunu beğendi.
  9. Kalkan bonusu alir ancak hp bonusu alamaz tam set olamdigi icin