Havoçmu Lf4 mü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 9 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuan 1.200.000 uri var 2.5 kadar kasıcam ve eksikleri tmamlıycam 1.500.000 uriyle kutu alıp lf4 mü çıkartıyım yoksa gg ile zetadan hovaçmu kasıyım hangisi yararlı olur

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zeta kapısı yapıp Havoçları tamamlamanız daha mantıklı gibi geliyor.

Kapıdan alacağınız ödüller ile açacağınız sandıklarda LF-4 bulma şansınızda olacaktır.

Keyifli Forumlar.

3. kapı 4bin gg ortalama açılıyo bi kapı iöin baya uri gitçek gibi :) ama indirimle bile ama oyle ypaıyım dah iyi gibi

4. ÖMER.E

ÖMER.E User

hocam şuana kadar hiç zeta yapmadığınızı düşünürsek ortalama 30 zeta yapmanız gerekiyor full havoc için bunlada 750 anahtar alırsınız ortalama size 1000 anahtar gerekiyor full lf4 yapmanız için
    bu arada lf4 çıkaracasanız size bi öneri vereyim her lf4 gününde açmayın bazı lf4 günlerinde hiç çıkmaz bazılarında üst üste lf4 gelir ben bunu farkedene kadar çok zarar ettim doğru gündede hem tasarım lf4 leri tek seferde bitirdim
    sana niye güveneyim derseniz şuanda gemimde 55 lf4 var 35 ide 16 deneyim meselesi yani :)

zeta açacaksanız indirimsiz 100k-170k civarı tutuyor eğer bugün gibi indirimli bi zamanda yaparsanız şansınız varsa 50k uriye açabilirsiniz her zetayı 30 taneside 1.5m uridium yapar

veya anahtar indirimini bekler 3-4bin anahtar alırsınız hem apis zeus tasarım hemde lf4 leri fullersiniz yeterince atlama kuponuda toplarsınız

açıkçası ben %10 havoc hasarını tercih etmezdim zetayı canım sıkıldıkça yapardım onun için anahtar almanızı öneririm indirim geldiği zaman

5. Merhaba

Konuya katkı anlamında bir küçük öneride ben sunayım istedim.Anahtar alımı mantıklı hele ki indirim olduğunda alırsanız ödeyeceğiniz rakam oldukça düşüyor,bunun yanında ben olsam kappa kapısına yönelirdim,havoc mu? herkül mü? bence forumdan daha önce açılmış konulara bakarak fikir edinin derim.Elbette diğer arkadaşlarımın ve rehber Modumun size sunduğu fikirlerde gayet mantıklı ve isabetli ben sadece yukarıda bahsettiğim fikrimi yapılan yorumlara ilave olarak sizinle paylaştım.

İyi forumlar

ÖMER.E ve Rehber bunu beğendi.
  6. Çok Saolun Fikirleriniz İçin indirimle 45.000 uriye 1000gg alıcagıma ortalama 4 bin gg açılıyo zeta Ganimet alıp indirimde 600 uriye 1500 tane Alsam En azından lf4 çıkarıp geliştiririz. Kutuları Zeus Günündemi Açıyım LF4 gÜNÜNDEMİ ZEUSADA İHTİYACIM OLUCAKTA

ÖMER.E bunu beğendi.
  7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Öncelikle büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.

Bana kalırsa aldığınız kutunun %75 ini zeusta %25 lf4 gününde açın.Sonuçta zeus gününde lf4 te gelebilir.

İyi forumlar

8. _epelakm_

_epelakm_ User

Son Soru Olarak zeus 300 kutuda apisle zeusu tamamlayabilirmiyim veya kaç parça toplanır ortalama

9. -Keskin-

-Keskin- User

Zeusta maximum 10 parça gelir gibime geliyor , bu şansa bağlıdır.

Keyifli forumlar

10. ÇORBACI

ÇORBACI User

zeta ortalama 4000 değil 2000 gg ye açılıyor şu an indirimde var yapabildiğin kadar çok zeta yap

11. ÖMER.E

ÖMER.E User

hocam eğer lf4 gününde herkese çıktığını duyarsanız lf4 gününde açın zeus günündede aynı şeyi duyarsanız yine açın yani gün ayrımı yapmayın açabildğiniz kadar açın zaten tüm gün aralıksız açsanızda 1000 tane açıyorsunuz max gün bitiyor sonra :D
    burda asıl mesele o gün kutuların dolu olması gerek :D

12. M3T4

M3T4 User

13. Sağ gösterip Sol vuran başka bir oyun varmı acaba zeus gününde Lf4 Lf4 gününde belki Zeus DO yu yüce Zeusa şikayet edeceğim . Senin adını kötüye kullanıyorlar parçaları vermiyorlar seni küçük düşürüyorlar . Yıldırımlarla çarp onları vs vs vs kıl tüy yün pamuk diyeceğim :):)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.