HAVOOOOOOOOOOCCCCCCC

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeter artık yemin ederim yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

47 Zeta şu anda şaka mı bu ya şakam ı serverda en fazla zeta yapan 70. insanım benden önceki adamlar sonraki adamlar hep albay acemi albaylar yeter artık yeteerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ÇIKMIYOR
    YEMİN EDERİM BIRAKICAM OYUNU YA

[​IMG] [​IMG]

2. (Patiq)

(Patiq) User

:D bende o yolda ılerlıyorum

3. Madem son HAVOC kalmış o halde sende tek tek kapı yapmak yerine 3 zetalık uridiumu biriktirip o olaya çift vuruşları da alıp giriş.3 ünden birinde kesin çıkar.Biraz sabret git kutu topla ne bilim paladium topla hem urilerle hem GG lerle işi bitir..Ayrıca serverda en çok zeta yapan 70. oyuncu olmak pek de dert değil bence.Çünkü ben 70 kapıda anca fullemiştim HERCULES leri..Benim de suçum hep tek tek yapıp girmekti birgün karar verip üst üste 15 kapı yapınca baktım fullendi ve serverda en çok kappa yapan 2. oyuncu ünvanı hala elimde :)

M.Efe.Ceylan bunu beğendi.
  4. Bugün 4 tane yaptım hocam arka arkaya

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kapının Havoc verme olasılığını biliyorsunuzdur. Her kapıda veya 4 kapıda en az 1 tane çıkar yanılgısınada kapılmayınız her kapı için %33 çıkma olasılığı vardır.Şansınızı denemekten başka yapılacak birşey yok mağlesef.

S.S.S: Epsilon ve Zeta

İyi Forumlar.

6. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Şans :D :D: D:: D: D: :D :D :D :D :D: D: D: :D :D :D :D

7. Merhaba ,

Bu konuda yapabilecek bir şey yok maalesef. Çünkü bende epeyce zeta yaptım fakat daha 4 tane Havoc'um var.

Ayrıca geçmişte bu konuları raporlayıp merkeze iletmiştik. Forum bizlerin yapabileceği başka bir şey yok.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.