Öneri Hayalet Mayın...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YAKUP59-8 tarafından 21 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bu mayın oyunculara faydalı olurmu

1. evet

oy sayısı 1
    33,3%
  2. hayır

oy sayısı 2
    66,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YAKUP59-8

YAKUP59-8 User

oyuna yenilik olarak hayalet mayın gelmesini istiyoruz şöyle ki;
    normalde gözükmeyen fakat mini haritada düşmana ve düşman klana kırmızı ayni şirkete mavi nap sarı ittifaka yeşil gözüken bir mayın çıkarılması teknik özellikleri %25 darbe %25 kalkan hasarı ve en güzel özelliğide mayını kurana hasar vermemesi ve bunu diğer bir mayın şeklide aynı özelliklere sahip tuzaklama hayalet mayın bu da havai fişekler gibi sadece oyuncu tarafından patlatılabilen bir mayın olması ancak atış mesafesi menzil dahilinde
    her bir mayın harita başına en fazla 5 adet döşenebilmeli ve bu mayınları döşeme zaman aralığı 10 dk olmalı mesela 5. mayın patladığında o haritada 4 mayın kurulu ise 10 dk zaman da doldu ise de 5. yi kurabilmeli bu mayının oyunculara ve darkorbit oyununa renk getireceğini düşünüyorum...
    peki bu mayın nasıl elde edilebilmeli
    bu mayın kronosu bitiren oyunculara 25 adet verilmeli artı cephane takaslı da elde edilebilmeli mesela 20.000 x2 karşılığında 5 adet 20.000 x3 karşılığında 10 adet 20.000 x4 karşığında 20 adet takas yapılabilmeli benim fikrim bu sizlerin eklemek istedikleriniz veya eleştirileriniz varsa katılımlarınızı bekliyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.