hayırdır inşallah :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. az önce 10 ema 10 tane yavaşlatıcı 1 tane havoc geldi bu neyin nesidir bigboint böyle bişey yapmazdı hayırdır inşallah :D yanlışlıkla verdiyseniz geri alın sonradan başımıza iş acılmasın :D istemiyom havocunu emasını :D

2. hayırdır hayır banada geldi keke

3. bana hiç bişey gelmemiş :)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Supporta id numaranız ile yazıp incelenmesini isteyiniz.Bir yanlıkşık olabilir.

İyi forumlar

5. yalan yanlış konuşmayın arkadaşlar durduk yere gelmez

6. he kardeşim he adamın işi gücü yok burda seni kandırcak

7. Banada geldi valla :D

8. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar bir durum varsa birazdan açıklaması gelir bekleyiniz :)

9. Bu şimdik Herkese mi verilcek? bir çok kişiye gelmiş fakat gelmeyenler var yani bu suan haksızlık ya herkese gelsin yada herkesten geri alınsın

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şuan açıklaması gelmedi beklemekteyiz.

İyi forumlar

11. banada gelmiş arkadaşımada gelmiş :D

12. 1 lf4 verseler bari 18 havoc var ne işime yarayacak :( bir tek banamı gelmedi arkadaş

13. alında kurtulyum boşuna riske girmeyim :D

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar bigpointin bir hediyesidir kimlere verildi verilmedi bilemiyoruz beklemekteyiz.

İyi forumlar

15. karanlık moderatörüm keşke herkül verselerdi yaw :)

16. havoc bulduna şükret :D

17. bigpoint bilio kime vereceğini 17 zetada 6 ydım 7 oldu :)))))

18. aynen de bana hala gelmedi :D

19. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış.Arkadaşalra açıklamayı bekleyin konuştum adminlerle açıklaması gelicek bekleyiniz.

İyi forumlar

20. hediyeyse herkese neden verilmedi bu bi haksızlık böle sey olmaz ama biz ugrasalım zeta acıp havoc cıkartmak için bize hediye gelmiyor böyle haksızlık olmaz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.