Hazarfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve º»ĢЏΔЯĐ!ΔИ§™«º tarafından 2 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Global serverlere hazarfen tasarımı gelsin mi ?

1. Evet

oy sayısı 6
    85,7%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hazarfen tasarımını global serverlerde de görmek istiyoruz.

BerkeL*Tr bunu beğendi.
  2. Darion26

Darion26 User

Her serverin kendine özel tasarımı var :) örn. Bizde hezarfen onlarda independence var. eğer hezarfen oraya giderse independence buraya gelir ve bunu kimse kabullenmez bu yüzden olumsuz bakıyorum.

WolfWar bunu beğendi.
  3. Global serverler çoğu ülkeyi kapsıyor senin bahsettiğin ise Türkiye serveri .Global serverlerin/ların azımsanmayacak kadar Türk oyuncu barındırdığını unutmamak gerek.

BerkeL*Tr bunu beğendi.
  4. BerkeL*Tr

BerkeL*Tr User

global oyuncuyum lutfen hazerfen tasarımı kullanmak ıstıyoruz allah askına

5. global serwer oyuncusuyum her x3 cıktıgında en az 4 mıl urı ceken bır kullanıcıyım ben bır turk olarak bayragımı ruslara karsı dalgalandırmak benım endogal hakkım dıye dusunuyorum we darkorbıt yetkılılerındende benım hakkım olan tasarımımı bana wermelerını we benım gıbı global serwerlarında oynayan turk kardeslerımede wermelerını ısterım bızler turk olmaktan her zaman gurur duyuyoruz we albayraklı gemımızı en kısa surede global serwerlarında dalgalanacagına en ıcten ınancımla ve ıstekle umıd edıyorum ınsallah bu konu hakkında DUYARSIZ KALMASSINIZ SAYIN ADMINLERIM kolay gelsın...

6. sayın oyun yonetıcılerı bızde int2 oyuncusuyuz bızde türküz bizimdehakımız dır hazerfen lamak sız bu oyunu parakazanmak ıcın yapmadınızmı sızgetırın bız lalım sız paranızı kazanın bızimde ıstedıgımızolsun yanı bız y abancı serverde ynuyoruzdıye hakımız gegılmı nere esıt lık lutfen dıkate alın

7. WolfWar

WolfWar User

Eğer serverlere özel tasarımlar birbirine gelirse evet derim yoksa sadece bizimki gidecekse yine evet +1 :) Bu arada böyle çok konu açıldı diye hatırlıyorum ben :) Birde her zaman dediğim gibi anketi unutmayın arkadaşlar hem konunuz kapatılıyor hem de destek çıkamıyoruz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.