Hazerfan Tasarım Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 20 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

ilk önce lütfen büyük harf ile yazmayınız bağırmak anlamına gelir ve etik değildir sürekli kullanımı halinde forumdan ceza almanıza bile sebep olur. Tasarımı Hangar > Tasarımlar > bölümünden veya uridium sayfasından tasarımlar kısmından alabilirsiniz ama sanırım bir sorun var görülmüyormuş hezarfen tasarımı en kısa sürede çözülecektir

PayToGo ile alabilirsiniz ama GSM operatörünüzün kısamesaj ücretleri olabilir bu yüzden hatınızda tasarım fiyatına ek olarak 2 tl daha bulundurmanızı öneririm

iyi forumlar

2. Güzel, tasarımı heyecanla bekliyordum ancak kötü olan şuki, tasarım tahmin ettiğim gibi 250.000 uridiuma değilde 49 tl gibi oldukça pahalı bir fiyata satışa çıktı. (75.000 uridiumda 49 tl ve x3 te 225.000 olsada yinede pahalı bence çünkü oyundada uridium kasabilmekteyiz sonuçta)

İsteğim şudurki 1-2 günlüğünede olsa uridium ile satışa çıkarmanız.

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

tasarım ilk çıktığında da uridium ile satılmayacağına dair bildiriler yapılmıştı. Birçok kişi gerçek para ile aldığı için uridium ile satışa çıkması haksızlık olur...

iyi forumlar

4. Ben alacam da (''da sı işte para yok çok pahalı'')

5. DEMİR

DEMİR Community Team Team Darkorbit

Böyle bir durum şu aşamada söz konusu değil, kaldı ki kendi yaptığınız hesapta da yine Hezarfen daha ucuz çıkıyor diğer tasarımlara göre :)

BonusRasta ve -Andromeda- bunu beğendi.
  6. Darkorbit gerçekten en içten dileklerimle teşekkür ederim.

Uzun zamandır yeniliklerle gerçekten oyundan zevk aldırmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Not : Ezekiel-B adminim kendinizi tanıtırsanız Kim kimdir takım bölümünde sizi daha yakından tanımak isteriz :)

7. Bir şey soracağım bu tasarım neden diğer serverlar da yapılmıyor anlamıyorum. Abd 3 doğu da çarım var ve almak istiyorum ama alamıyorum haksızlığın daniskası bu.Bence bunun için de bir çözüm olması lazım.

8. iyi güzel hoşda gene yapdınız yapacağınızı..neden sadece Türkiye serverlerinde ??? en azından global serverler de bu tür etkinliklerinizden yararlanabilsin ki bizde orada Türkleri en iyi bir şekilde temsil edebilelim
    bu etkinliğin global serverlerinde ki Türkiye üzerinden açılmış hesapların da yararlanabileceği bir uygulama istiyorum

9. Bende bu tasarımı aldım ama keşke bu da Lf4,Havoc,Hercules gibi satılamayan özel ürünlerden biri olsaydı.

10. Hocam tasarım iyi güzel hoşta niye sırf para sömürmek için dandik paketler uyduruyorsunuz onu anlamıyorum.

Paymentde satışa sunsanıza ABD tasarımı gibi.

ABD tasarımı $ 18 dolar 32-35 tl

fakat türk tasarımı paketle 50 tl tek başına kadameli harcamada 120 veya daha fazla...

hocam şimdi 5.000 rsb + 50 emayı kendim kasıpda alabilirim yani gidipte sırf para sömürmek için niye saçma şeyler yapılıyor anlamıyorum bir şeyi yapacakasanız herkesi düşünün madem müşteri memnuniyetiniz var o zaman gösterin.

Yani yanlış anlaşılmasın kızmıyorum sadece söylüyorum Türk bayraklı tasarımı niye çok pahalı yapıyorsunuz onu anlamıyorum tasarım güzel sözüm yok ona...

11. cidden yeter artık biz de global serverlerde Türkleri Türkiyeyi temsil ediyoruz,sırf Türk olduğumuz ,için nice klanlarla savaş içerisindeyiz ama siz Türkiye darkorbit yetkilileri bizi desteklememekte,yapılan her yeniliğe bizi dahil etmemektesiniz
    lütfen bu konu hakkında bizimde yararlanabileceğimiz en azında globaldeki türkiye üzerinden açılmış hesaplar yararlanabileceği bir düzenleme talep ediyorum

12. bence fiyat cok birde en azindan yanina sandik anahtari felan olsaydi iyi bu gemide ozelik sadece bayrak olmasi obur gemilerde var bu ozelikler
    ilk cikdiginda millete herkules vs anahtar verildi bu benim gorusumdur emege saygim vardir gemi guzel olmus ama fiat ve hdiyeler cazip degil bence
    neyse kolay gelsin

13. Fiyatı çok fazlaaaaaaa

14. Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama Darkorbit bu konuda biraz kalbimizi kırdı. Her yenilik sürekli 'Payment' ile satışa çıkıyor . Tamam bende senelerdir oyuna çok para verdim ama her şeyde böyle para üzerine kurulmazki. Bu tasarımı yaparken madem Türk milletini düşünerek yaptınız , o zaman her Türk oyuncu bundan yararlanmalı . Nasılmı ? 49 TL ye +Bonus ödüllü Payment paketi yaptığınız gibi , +Bonus ödülü olmadan 150.000 ile 350.000 arası bir Urudium fiyatınada Dükkan'da satışa sunmalıydınız ! Her zaman paramız olmayabilir bunu biraz düşünün artık lütfen ! Oyuncuları her zaman tek bir seçeneğe zorlamayın 2. seçeneğide düşünün ! :cool::cool::cool::cool:

15. DEMİR

Hezarfen geçici bir süreliğine değil, kalıcı olarak oyuna eklendi, bu sebepten ötürü istediğiniz zaman alabilirsiniz hemen almanız için zorlama yok :)

16. Hocam ucuzlatıp paymente koysanız daha iyi olur abd tasarımı gibi paymente girsin ticarete düşmesin böyle olursa alan olur.

17. DEMİR

Dolar'ın 2.24 olduğunu düşünürsek 40 TL'nin üzerinde bir fiyat yapıyor sizin bahsettiğiniz şekliyle de :)

Oyundaki Goliath tasarımlarının 64 TL olduğunu da hesaba katarsak Hezarfen'in fiyatında herhangi bir problem yok gibi. RSB ve EMP-01'i katmadık bu hesaba.

18. buzmavi

buzmavi User

Paytogo ile alma imkanı olsa gerek.

19. Doların düşme olasılığıda var.... Fakatl bu tasarım yetenek değil sadece ülke için tasarlandı bunu yeteneklerle bir tutmak olmaz benim düşüncem ucuzlatıp paymente koymak atıyorum 30-35 tl alınabilecek bir fiyat.

Yani gidip 50-40 liraya bu tasarıma değmez ki yeteneğide yok.

20. buzmavi

buzmavi User

Ne yazıkki şimdilik sadece Türk Sunucularına özel tasarımdır ,ileride neler olur bilemeyiz ..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.