Hazerfan Tasarım Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 20 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Emin olun pazar araştırması yaplıyor ,fiyatlar tek bir kriterle belirlenmiyor o kadar emek verilmiş .Şahsi görüşüm alım gücüne ve Firmanın ücret politikasına göre en uygun fiyatların ortak paye olarak belirlendiği tabii bu benim kişiel görüşüm kimseyi bağlamıyor sizlerle paylaşmak istedim.. Öte yandan üyelerimizin görüşlerini elbetteki önemsiyoruz zaten bu konuyu açma amacımız siz değerli üyelerimizin görüşlerini almak ilerisi için fikir edinmek....

2. Ezekiel-B Community Team
    bakim emege saygim var dedim ama neden bunun yanina baska seyler yapilmadi bende 2008 den berli oyuna para veriyorum kimse zorlamiyor beni isteyen kasarak oynar isteyen parayla secenek var

bende bunun yanina ya sandik hediye yada en azindan 1 ay vip yapa bilirdiniz
    ben suan alacakdim ama dedim bundan once alan kisiler herkules vs vs aldilar bende uri cekiyorum isteyen alir oynar isteyen de almaz neyse kolay gelsin nerde o eski darkobrit ozledik vallaha

3. Hocam güzelim Türkiyemize yakışır tasarım yapmışsınız hakkı ve emeği geçenelere teşekkür ediyorum çünkü haklarını ödyemeyiz böyle güzel vatana böyle bir tasarım yakışır.

Fakat dediğim gibi umarım herkesin alabileceği bir fiyatta yaparsanız sevinirim ve bu ticarete sonradan düşmemeli çünkü hak yenir...

Paymente ucuzlatırak iki tarafıda mutlu edecek bir fiyat bulmanız gerekli sayın admin :)

Son düzenlenen: 20 Ekim 2014
    GREED bunu beğendi.
  4. hezerfenin birazdaha özellikleri olsa iyiydi mesala gemi becerisi mutlak olması lazımdı yakışanıda bu...bence örnek:hangar biraz daha geniş olabilirdi veya venom gibi bir özellik sadece şeref yetersiz bu diger gemi tasarımındada var çok büyük artı değil...

5. ileride de birşey olacağını zannetmiyorum,çünkü yapılan herşey sadece tr serverine yapıyorsunuz,,madem globallere bir şey yapılmayacak neden bu serverleri açtınız ???

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

digerleri 100 bin uri ustelik tek ozelligi var.bu gemide 2 ozellik var...bizler 330 uri karsiligi almistik ilk etkinlikte ...simdi yenileme istendi yenilendi satista olsun dendi oldu ne isteseniz yaptilar TR serverlerine yakisir bir hal aldi fiyatida bence cok iyi yani neden begenemediniz anlamis degilim bedava verseler razer gibi gene kulp takarsiniz...centaur gibi tasarimda cikan gemiler daha pahali idi ki tek ozellikli... bence mukemmel anli sanli bayragimiz yakismis..ne pahali ne ucuz orta karar olmus...ne yapsalar yaranamadilar gitti yani:)

7. Fakat 330 urinin yaninda hercul vs de aldiniz :)

Fiyat uygun olsa herkes alır ama ticarete verirlerse cıvıtırlar.

Umarım ticarete verilmez.

8. fiyat gayet uygun tasarım muhteşem özellikler harika :) daha ne diyeyim uzun zamandır darkorbit böylesine işler yapmıyordu inşallah hep böyle devam eder :)

9. Endless

Endless User

yanlışın var hercules ve yarasa düzeni bayrama özel olarak verilmişti. hezarfen daha önesinde çıkmış yine alan kişilere cephane ve ema verilmişti artı olarak tasarıma degil uriye verilmişti paralar. hezarfen alanlara hercules verilmedi.

Son düzenlenen: 20 Ekim 2014
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Eziekel-B En yakın bizamanda tekrar hezarfen etkinliği yapsanız ?

11. slm tasarım güzel benım başka bır derdım var bu zetayı gectım havok tasarımını alamadım nıye acaba

12. Merhaba ,

Buradaki konunuza cevap verdim ve ayrıca farklı konulara bu tür mesajları yazmamaya dikkat edelim lütfen.

İyi forumlar.

13. Tasarım güzel fakat global bir oyunda vu tasarımın bütün serverlerde satısa çıkmasını isterdim sonuçta bu ürünü alabilmek her türk arkadaşımın hakkı ben iskandınavya serverinde oynuyorum bizim şuçumuz ne bence bütün serverlere konulmalı adı üstünde uluslar arası pazara hitab eden bir oyun ve müsteri daima haklıdır. =-)

14. Ramazan bayramında alanlara yine hercul vs verdiler... :) O zamanda x4 olmuştu.

15. AMAZON16

AMAZON16 User

Çok pahalı değmez biraz daha ucuzlatılmalı ve çok ince ayrıntılara girilirse Türk bayrağına lazer mi sıkacağız?

16. Hemen çamur atmaya başlayın 3 senedir bu tasarım hayata geçsin diye uğraşılıyor kötülüyen arkadaşlara diyorum ankete beğenmediyseniz hayır verip susaydınız niye hala mıy mıy ediyorsunuz ha pahalı evet fakat niye çamur atma kampanyasına başlıyorsunuz onu anlamıyorum...

Ne güzel işte Türk bayraklı goliathımız olacak ( Türk bayraklı aegis olaydı daha iyi olurdu ) yani şimdi gelip çamur atmaya gerek yok arkadaşlar beğenmiyorsanız almayın.

Aegis ticarete gelince millet gelsin gelsin diyordu gelince o gelsin gelsin diyenleri gördük adamlar kaldırın aegisi demeye başladılar. Ben o kadar dedim bana laf attılar şimdi kendileri de pişman...

Kötüleyen arkadaşlar KESİN karar verin hayır diyorsanız hayır evet diyorsanız evet diyin iyi düşünün sonradan yok olmaz vs demeyin...

Oyuna gelince zaten hayır olmasın demenin bir anlamı kalmıyor maalesef...

GREED ve Endless bunu beğendi.
  17. olum da ne istiyon herşeyi yapmışlar

lütfen urili yapalım bu tasarımı almayı herkes çok istiyor hani ücretsizdi oyun:(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2014
  18. BonusRasta

BonusRasta User

Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış, 49 tl yani 50 tl. Bu para benim 3 haftalık doyma param. Tasarım çok iyi güzel ama 3 hafta aç kalmama değmez, ailemiz parayı bir yığın emeklerle kazanıyor. O emekleri buraya harcayamam, sizi zengin edeceğime el emeğimle kasılırım daha iyi. Enforcer tasarımı da %5 ek hasar veriyor. Açık arttırmadan 10k dan gidiyor. Varsın tp vermesin ne olmuş yani :)

AMAZON16 bunu beğendi.
  19. AMAZON16

AMAZON16 User

daha ne istiyon diye bana diyon sen tasarımı urili yapsınlar istiyon güldürme beni

20. Yukardaki yorumu hazerfen ilk cıktıgında 330 bin uri çekene verılırken yazmıstım;)
    beni izlemeye devam edin:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Kasım 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.