Hazerfan Tasarım Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 20 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. iyide sen darkin avkatimisin miletin yazdigi yoruma ters ters cevap veriyorsun sen isine bak alacaksan al isde miletin yazdigi yoruma saygi duy

2. Kardeşim alıntı yapmak için bu kadar uğraştın mı sana ne benden ben sadece emeklerin saygısızlığa uğramasına karşıyım.

Yorumumu iyi okumamışsın galiba ! :mad:

Diyorum ki hayır diyen arkadaşlar anket açılınca hayır demiyor oyuna geçince hayır diyorlar emeğe çamur atmak oluyor. ben saygıda duyarım bu seni ilgilendirmez ama seninde bu cevabı verdiğine göre yorumlara saygın yok pek...

Atıyorum sen bir şey yaptın adamlar ilk evet diyor sonra hayata geçince hayır diyorlar kızmaz mısın ?

KIYAMET_GÜNÜ bunu beğendi.
  3. 5 yıllık oyuncuyum. Hezarfen tasarımı geldiği için çok mutluyum ama çok pahalı be.

4. 45 tl sınır dıye bılıom mesela 89 tl lık urıyı alamıoz bundada boyle olmasında

5. danqer

danqer User

Bende forumdaki etkinlikten kazandım.Çok güzel bir tasarım hem şeref hem hasar desteği var bence kaçırılmaması gereken bir tasarım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.

6. şimdi daha iyi anladım bunun roket alımındada sıkıntı var depo küçülüyor hiç bir artısı yok sadece bayramlarda kullanmak ümüdiyle.....

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hersey bir gemide olurmu hangar lazer vurus hiz tamir tp seref olcak seymi allah askina azcik mantik!1 mlyon urilik gemi bile isteseniz boyle bir sey yapmaz DO...1 ozellik en cok 2..buna karsin bazı seyler eksiltilcekki adil olsun bunda goliye ek vurus ve seref var daha ne olsun birde harika bir goruntusu...fazlasi karmasa olur uc olur .

8. Endless

Endless User

Hezarfen şuanda hem kasılmalık hem savaşmalık bir gemidir. ayrıca kapılar için vazgeçilmez dir. 2 özelligi birleştirmişler. daha ne istiyorsunuz. sadece tasarım olarak verselerdi ek özellik olmasaydı ne diyecektiniz?

9. bence ihaleden satılan ek slot yerine hemde 90 tl:) hezerfan fiyatı hem uyğun hemde değer elinize sağlık bence çok iyi olmuş sayın adminlerim...

10. haklısın vallaha kardeşim alamıyıcam diye uzulmuştum 3 kişi düşük bi olasılıktı sonuçta ozellikle tr serverları için çok iyi oldu darkorbit ekibine teşekkürler

11. GLABOL avrupa 1 serverinde istiyoruz bizlerde türküz elhamdülillah müslümanız bizlerede verin tasarımı hep türk server diye bişi olucak diye olmazki bizlerede hazerfen verin hakkımızı istiyoruz herkez bu tasarımı yapmak için uğraşıyor ve eline geçeni alamıyor bizlerde türküz bizlerede verin tasarımı GLABOL AVRUPA serverinde istek %100 oranıyla mevcuttur

12. bi onu istiyom sen daha fazlasını istiyon

13. burda bir anket açmıştık destek olursanız sesimizi duyururuz arkadaşlar

Bizde aynı durumdan sikayetçiyiz ama destek olan yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Kasım 2014
  14. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Forum kuralları gereği ve güvenlik açısından, darkorbit forumunada ait olsa link vermek yasaktır. Lütfen dikkatli olalım.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Kasım 2014
  15. Modum hata için özür dilerim.
    Gereken ilgiyi gösteteceğim
    İYİ GÖREVLER

16. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Keyifli Forumlar

17. Oldukça çşık olmuş tşkrler :)

18. Sayın oyun kurucuları.Lütfen Global Avrupa'daki Türkleri de unutmayın.Bizde Global Avrupa oyuncusu olarak Hazarfen istiyoruz.

19. Merhaba ,

Bu istekleri iletmiştik fakat merkez tam olarak ne düşünüyor , yapılır mı yapılmaz mı bunu bilemiyoruz. Artık zamana bırakıp ilerde neler olacak hep birlikte göreceğiz.

İyi forumlar.

20. MKS-705

MKS-705 User

admin zamanında dedinizki 200 liralık uridum varya 330 bin uridum onu alırsaınz sadece ramazan bayramın alanlar faydalancak dediniz sonra 49 tl falan düşürdünüz bu şimdi adelet mi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.