Hazrfen Tasarımının Aktif Olduğu Serverlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve doomsday...tr.- tarafından 7 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle sorum Hazarfen tasarımının sadece TR serverlarında mı olduğu bütün serverlarda mı olduğu ? Eğer bütün serverlarda yoksa AG3 serverında oynayan bir oyuncu olarak bu gemiyi bizlerde satın almak istiyoruz bunu dile getirirseniz çok mutlu oluruz. :)

2. Merhaba ,

Bildiğim kadarı ile Türkiye sunucuların'da mevcut. ABD tasarımı diğer server'da yok diye biliyorum ve aynı şekilde Hezarfen tasaramı sadece Türkiye serverları içindir.

İyi forumlar.

3. Peki genele yayılması için ne yapabiliriz sizler bu konuda mesaj atabilir misiniz yetkililere ?

4. Merhaba ,

Genel yayılması derken uridium ile filan satılmasını demek istiyorsanız bir süre satışa çıkacağını sanmıyorum. İlk olarak payment ile satışa çıkabilir. Belki iyi ihtimal uridium ile satışa çıkabilir. Fakat ne zaman olur bilemiyoruz.

İyi forumlar.

5. Yabancı serverlerde de alabilsek çok iyi olur.

Edit : ben alınamıyor diye biliyorum.

6. bence almamalısın neden dersen 350k uri istiyor. çok fazla bence. 100k falan olsa al derim ama 350k dile kolay ya. 233 anahtar eder. 233 anahtara en kötü 3 tane lf4 bulursun. daha yanında çıkan eşyalar hariç.

ben şu an 6 lf4 üm. 1 i epsilondan, 1i lf4 görevinden, diğer 4 ü kutulardan. kaç kutuda çıkardın dersen 120 falan o civarda 4 lf4.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence hemen şimdiki satışın dışına hemen çıkacak bir tasarım değil biraz zaman geçmesi gerekiyor gibi modumunda demiş olduğu gibi ne zaman olur bizde bilmiyoruz tabiki sizlerin yoğun talebi üzerine bir düşünce olabilir ama yapılırmı bilemeyiz.

Konuya gerekli cevapların verildiğini düşünüyorum başka sorularınız olursa lütfen sorunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.