Hecate Gemisi ve Etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kuzenlergaggoş tarafından 13 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaratıkların 10 15 tanesine ilk sıktım en yüksek hasarı vurdum ama gemi düşmüyor ne hikmetse x1 atan adama gemi düşüyor citadeller ateşi çek yapıyor yaratık tıklanmıyor bu gemiyi biz nasıl alıcaz biri bi açıklama yapabilirmi artık

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu başlığının tamamını büyük harfle yazmka yasaktır. Tarafımca düzenlenmiştir.

Yeni geminin çıkması tamamen şansa bağlıdır. Bu nedenle size kesin bir şey söyleyemem. Dilerseniz Yüksek riskli şamandıralarlar imha ederek daha yüksek bir şansa shaip olabilirsiniz.

NPC'nin tıklanamaması sorunu rapor edilecektir.

İyi forumlar.

3. adminim 4-4 deki yaratığı 5 10 kere kestim x5 dekini 15 20 kere kestim çıkmıyor :) kafayı yicez artık

4. 4. Kutuda bana çıktı şuan fazla vurma ile alakası da yok x3 ve JOB kullanıyorum.

5. yaratık size kırmızımıydı yoksa random beyazkende atıyormu

6. usta06

usta06 User

gemi çıkması için kırmızı olması gerekmiyo 500k dan fazla vurunca bir ihtimalle çıkıyor , ilk vurma meselesi dusklite tasarımları için geçerli, ilk sıkacaksınız ve yine bir ihtimalle tasarım düşecek.

7. Yaratığın üstüne çullananlardan değil ilk sıkmayı sıkmayı bile başaramadık.Bu oyun beni kanser edecek sonunda...

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.