Hedef oyuncuyu rahat seçebilmek (işe yarayacak)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mesut3434 tarafından 28 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mesut3434

Mesut3434 User

Merhaba hedef oyuncuları savaşırken rahat tıklayıp saldırı yapabilmek için mesela diroitleri hammaddeleri avantaj kutularını kargo kutularını kapatırsak dahamı rahat seçeriz ben böyle düşünüyorum bir nebze olsun tabi oyununda kasmaması gerek sizcede öylemi olur ???

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Evet, kasma az olursa seçmede kolaylık yaşarsınız.

İyi forumlar dilerim...

3. Mesut3434

Mesut3434 User

Teşekkürler modum birde dediğim gibi diroitleri hammaddeleri kargo kutularını avantaj kutularını kapatırsak dahada kolay olur bence

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Tabii ki, oyun ekranı ne kadar sade olursa o kadar fazla FPS yükselir ve tıklamanız kolaylaşır.

İyi forumlar dilerim...

5. Eğer 2D oynuyorsanız ve kasma varsa sayfa boyutunu küçülterek fps artışı sağlayabilirsiniz. Bu sayede de daha akıcı bir oyunla tutabilirsiniz.

Son düzenlenen: 29 Mart 2019
  6. Zaten klan savaşları videoları filan izlediysen farketmişsindir oyuncular genelde grafikleri düşük ayara getirip her şeyi kapatıyorlar harita arkaplan görseli vs , bir bildikleri vardır :)

7. .maxpayne

.maxpayne User

genede oynakları tutmak zordur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.