Hedefler Bugta kaldı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve #Avicenna tarafından 11 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. #Avicenna

#Avicenna User

haritada 5saat dayan diye bir görev var. bu görevde hata mı var yoksa ciddi anlamda haritadan hiç çıkmadan 5 saat orda mı kalmamızı bekliyo?

2. oben

oben User

ben bakmadım ama her girişte üzerine eklemiyorsa hata vardır düzeltilir.

3. #Avicenna

#Avicenna User

sorun şimdi düzeldi görsel hata olmuş olmalı. kapıdan çıkınca sıfırlanıyordu şimdi yeni kapı bitti ve zamanlar toplandı.

kitlenebilir

bu arada hedefler kısmındaki görevler hergün sıfırlanıyor mu yada bitince yeniden yapılabilir mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Mart 2021
    titans___ bunu beğendi.
  4. kardeş kapıya girmek için anahtarı nerden buldun görevden geleni aldım onun harici var mı

5. #Avicenna

#Avicenna User

geç gördüm kusura bakma. pvpde yaratıklar var onları kes bazılarından düşüyo. pvp kalabalık olursa x3 x4te terror kes ondan düşen kutudan da çıkıyo

6. arslanzero

arslanzero User

hacı anahtar terorden düşüyor en cok vuran 3 kişi ye düşme olasılıgı var

7. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Görsel bir hata oluşmuştur ilgili konuyla alakalı support a başvurabilirsiniz.

Hedefler kısmındaki görevler sıfırlanmamaktadır. Görev kulenizdeki Etkinlik görevleri kısmındaki görevi her gün yaparak 1 anahtar elde edebilirsiniz.

Bu Eskort Anahtarları’nı Günlük Görevi tamamlayarak veya 4-1 ile 4-4 arasındaki Savaş Haritaları’nda ve bazıları eski evrende (X-2 - X-4) doğan Elit Mimesis NPC takımlarını avlayarak edinebilirsin.

Elit Mimesis NPC'leri
    Öldüklerinde Eskort Anahtarları düşürme şansları vardır. Mimesis düşman ne kadar zorluysa anahtar düşürme ihtimali de bir o kadar fazladır.
    Terör Mimesisi ve Yansıtıcı Mimesis yalnızca en çok hasarı veren 3 kişiye ödül paketleri düşürür. Bu paketler Eskort Anahtarları, Byte Kalıntıları, yeni ifadeler, spreyler ve özel mühimmatlar gibi değerli eşyalar içerebilir.

-----

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.