hedeflere devam etmelimiyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Diriliş27 tarafından 21 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Diriliş27

Diriliş27 User

merhaba arkadaşlar 21 hedefi bitirdim hasar modullerini açtım ama işime yarmayacak şeyler çıktı bide 12 pro 9 iris(2 tane 16 gersi 14 lv)ful havoc 2 hercul gemim var ebedi kapı hedeflerini yapamam gibime geliyor sizce devam etmelimiyim?Çünkü bana göre maksimum 24 tanesini yapabiliyorum.

2. ebedi kapı görevleri basit gir 20ye kadar yap çık böylede sayıyor 15 kere yapsan zaten hedefler tamam hasar verme belki bitmez onuda zamanla yaparsın.

3. Ebedi kapıda 101. dalgaya gidemiyorsan yani iki kez son yaratığı kesemiyorsan hiç boş yere cpu nu heba etme, madem o kadar güçsüzsün anahtarı ne yapacaksın, gelişimini düşünerek hareket et, cpu çok önemli kolayda kazanılmıyor..

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Kapıda bildiğiniz üzere çok güclü npcler geliyor. Diğer oyuncularımızın dediği gibi belirli seviyeye gelip patlamanız(101. seviye) yahut hiç kapıyı yapmamanızı öneririm bunun yerine invoke guruplarına girmeniz daha uygun olacaktır.

İyi Forumlar.

5. bana sorarsan eğer rinuks,edebi parça vs. şeye ihtiyacın yoksa lvl 1 i bitir level 2.nin başında patla.40k uri ve 750 parça veriyor sanırım.lvl 2 yi geçersen uber talonlardan sonra uriyi kesiyor.lvl 3 ün başında patlarsan mordonlarda 1500 parça veriyor ve toplamda 70k küsür uri veriyor.bence fazla elit cephane yakma edebi ışık yaratığını kes lvl 2 in başında patla.çabuk geçersin hedefleri böylece.25x40k uri 1m temiz uri bırakıyor.25x750 parçada 18.750k parça ediyor.bi tane spc x1,bi tanede dmg x2 açarsın birleştirden şansına belki çok iyi bişey düşer.

6. Lvl2 derken ben 50.dalgadayim kaçıncı lvl olur.

7. Diriliş27

Diriliş27 User

ben 40. dalgadayım patlarsam ne ödül verir?

hasar vermeyi bldekiler biterde labirentteki zor yaratık bulamıyorum orayada bot girmiş ben tıklayamadan önümden alıyorlar yaratıkları

1 tane cpu vardı onu kullandım 25 defa kullan diyor hedefleri bitiremeyecem keşke bilet almasaydım 200 k uri gitti

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2020
  8. Bazı haritalar yaratıklara özel mesela kristallon fazla bit haritada bir haritada ıcy bir haritada kristallin genelde sol alt kristallon sağ üst ıcy kristallin gibi.