Hediye Kodu Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yenioyuncu tarafından 11 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yenioyuncu

yenioyuncu User

Merhaba herkese. DOORANGE ediye kodunu kullandım ve hesabımda 73k uridium oldu toplam. Oyunda gemi sıfır gibi sadece zeta 72 parça civarı. Bir de pet var. Bu uridium ile ne yapmamı önerirsiniz?

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bence zeta kapısı yapmalısınız. Az önce başka bir konuda daha belirttim, bu kapı tam bir yeni başlayan kapısı. Hele de pazar günü iki kat gününde yaparsanız tadından yenmeyecek şekilde ödüller vermekte.

İyi forumlar.

3. yenioyuncu

yenioyuncu User

O zaman pazara kadar başka öneri gelmezse modum bütün paramı zetaya harcayıp bitireceğim. Umarım zetayı o zamana kadar açabilirim :D (yanlış hatırlamıyorsam pazarları kapı indirimi de oluyordu).

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Kapılar hem cumartesi hem pazar indirime giriyor ( yaklaşık 2 senedir). Kapıya istediğiniz bir gün girebilirsiniz. Ama pazar günü bitirirseniz ( son dalgayı yapmak) ödülünüz ikiye katlanacaktır.

İyi forumlar.

5. yenioyuncu

yenioyuncu User

Teşekkürler modum. Pazara kadar elimden geleni yapacağım.

6. Acaba bu hediyo kodlarını nerden alıyoruz,bulabiliyoruz?

7. -Star-

-Star- User

Hediye kodu verildiği zaman resmi duyurular kısmından duyurulur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.