Hediye Kodu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve I3I3 tarafından 31 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. I3I3

I3I3 User

Oyuna yeni başlayanlar için hediye kodu veriliyormuş. Support a yazdım geri cevap verdiler ama ne demek istediklerini anlamadım. üye-id,kullanıcı ismimi yazmıştım. Acaba yanlış yere mi mesaj attım ?

Sorununun işlemini hızlandırmak için, lütfen bu bilgileri de ekle:

- Oyun ismi ve gerekirse lisan
    - ÜYE-İD
    - Kullanıcı ismi

Sıkça sorulan sorular SSS bölümünde de cevabını buluyor. Veya oyununun yardım sayfasına bak, belki sorunun cevabını orada da bulabilirsin.

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bu mesaj sen sorununu yazdıktan hemen sonra mı geldi? Eğer hemen ardından geldiyse otomatik mesajdır. Asıl mesajın 48 saat içerisinde gelmesi gerekiyor.

I3I3 bunu beğendi.
  3. .-ProzeN-. arkadaşımızın dediği gibi supporta mesaj attıkdan hemen sonra gelen mesajlar otomatik olarak gelir ve supporta iletildiğini belirtmek için gelmektedir. Bilgi amaçlı işlemi kolaylaştırmak için eğer eksik bilgi varsa sonraki mesajlarınızda daha detaylı ve dikkatli mesaj yazmanız için ek olarak bu yazıyıda eklemişler. Mesajın başında otomatik mesaj cevaplamayın gibi diyorsa dediğim gibidir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 May 2015
    I3I3 bunu beğendi.
  4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Beklemede kalınız.Sorunuzun cevabı arkadaşımızın da dediği gibi 48 saat içinde verilecektir.

İyi forumlar

I3I3 bunu beğendi.
  5. I3I3

I3I3 User

Evet otomatik mesajmış. İlgilendiğiniz için teşekkürler :)

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.