hediye kuponu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve StifLer tarafından 11 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. StifLer

StifLer User

herkese geliyorsa , bana mı gelmedi,belirli kişilere mi geliyor

2. Merhaba ,

Net olarak detaylarını bilmiyoruz. Duyuru 'da yazılanların dışında bilgi yok maalesef.

İyi forumlar.

3. StifLer

StifLer User

Supporta mesaj attım
    -bot cezası olan hesaplar
    -haber bülteni aboneliği karaliste olan üyeler
    -haber bülteni aboneliğini onaylamamış üyeler.
    pixel botları yüzünden yanlıslıkla banlanan hesaplar arasında benimde hesabım vardı,sırf yanlıslıkla banlandım diye mi gelmiyor bu hediye kuponu?

4. Merhaba ,

Detayları bilemiyoruz ancak support'un yazdıklarına göre sistem o şekilde algıladığından dolayı gelmemiş olabilir. Ayrıca haber bületini aboneliğiniz aktif mi değil mi ? Aktif değilse ondan dolayı da gelmemiş olabilir.

İyi forumlar.

5. StifLer

StifLer User

Bültene abone ol , "EVET" yeşil renkle yazıyor.
    Amacım ne hediye kuponu,ne de sizin başınızı şişirmek elinizden bişey gelmediğini ve en az benim kadar bişey bilmediğinizi biliyorum fakat bu oyundaki sistemi hala çözeebilmiş değilim.Beni bot kullanıyorum diye banlıyorlar,3 gün hesabım banlı kalıyor.Sonra mail atıyorlar,yanlıslıkla banlamısız özür dileriz,VIP veriyorlar yanında bi kac süsleme daha,sonra Bot yüzünden banlanmışsınız size kupon veremeyiz diyorlar.Yani ne demeliyim bilemedim.

Bide su support cevap yazma zahmetinde bulunsa..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2013
  6. Merhaba ,

Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.