hediye oil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. para çekince belli miktar oil veriliyordu. hala geçerli mi acaba o ? bi de ne kadar çekince ne kadar oil geliyor yazar mısınz arkadaşlar.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Evet dediğiniz etkinlik belirli zamanlarda gelmektedir, konu hakkında geniş bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. peki karantina kapısı için almamız gerekli olan güçlendiricileri de açıklayarak yazar mısınz ? hangisi neyi arttırıyor pek anlamadım da.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Karantina Kapısı ve güçlendiricileri hakkında bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. modum ben bu 3 ünü de alacak mıyım. bitirdiğimde max sayıda oil akmak için ???[​IMG]

6. Soyuz*

Soyuz* User

Katladıkça kazan o hediye oil etkinliğinin adı bugün var, yarında var, pazarda çıkacak.

11,90 tl olanı alıp dükkandan da 10k uri olanı alıp gireceksin hocam 6-10 arası verir her karantina TR3-TR5 de isen beraber yaparız.
    Destekler gerçek zamana ayarlıdır bu arada bilgine..

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Tavsiyem Özel Kombo Destek paketin çekmeniz olacaktır süresi daha fazladır. Bu sayede daha fazla kapı yapabilirsiniz.

Bunun dışında dükükanda uridum ile satılan Özel Olasılık Desteğini almanızı şiddetle öneririm.

Genelikle 6, bazen 10, ve 3 alırısnız. Eğer benim gibi çok şanslı iseniz 42 Oil bile alabilirisnzi tek seferde.

İyi forumlar.

8. helix 400 zamanında ki bolca cıkıyor uri cekerseniz oil alacaksınız miktarını hatırlamıyorum ama 330k ( ozaman 1,2m uri) cekerseniz 148 oil civarı veriyor