Hekate Gelişmeyi Hakediyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve General*Bey tarafından 20 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar. Hekate gemisi yeni bir gemi olmasına karşın yine de sayborga dayanamıyor. Sayborgla karşılaştırıldığında az miktar fazla olan dpsi ve ek %10 kalkan gücüyle yarışabilir gibi duruyor ancak durum hiçte öyle değil. Sayborgun %10 hasarı ve skili ile çok daha güçlü olduğunu fark etmişsinizdir. Hem hasar hem kalkan bonusu vermesinin yanında gemi skilinin de geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Her iki geminin de yeteneklerinin hasara yönelik olması bana mantıksız geliyor. Eğer öyle olacaksa hekatenin özellik hasarı arttırılailir. Ancak benim düşüncem hekate sayborga dp ve kalkan ile fark atmalı ki yeteneği anlık dp tamiri ile değiştirilebilir. Tabiki yüksek miktarda olmalı ki seviyesi artsın. Bunun dışında bu zaten solacenin özelliği ne gerek var diyorsanız yani illaki hasar odaklı olacak ise geminin özelliği %x hasar artışı şeklinde değiştirilebilir. Siz ne düşünüyorsunuz ?

2. the_flood

the_flood User

bunu daha önce bildirmiştim. sadece hasarı %12 yapmaları eksik 1 lazer slotunu tamamlar.bu da gemiyi denk hale getirir.

3. Hekate gemisi yeteneği gördüğüm kadarıyla 100000 120000 civarı vuruyor yeteneğinin 4 saniye uzatılması dengeler yani yaklaşık 240 260 k arası vurur düşüncesindeyim

4. oben

oben User

heee bencede phonixe 15 lazer 15 te jeneratör yeri eklenmeli yoksa diğer gemilere nasıl kafa tutsunki..hem yazık değilmi 12 senedir tek kalkan ve tek lazerle dolaşıyor hangi devirdeyiz yazık valla yazık yaa..

5. the_flood

the_flood User

oyuncu her zaman şunu bekler yanlışsam düzeltin ;
    - oyun içerisinde yeni bir etkinlik yada yeni bir obje nesne yadan gemi geldiğinde o oyunu oynayanlar gelen nesnenin hep bir öncekinden gelişmiş, daha iyi ,görünüm olarak daha güzel olmasını bekler,herhangi bir yenilik yoksada yada o oyuna gelmiyorsa uzun zamandır onu bekler.
    - bayadır bir etkinlik yokken bu plutus geldi ve dediler ki yeni bir de gemi gelecek.güzel olur...pardon olurdu eğer gemi sayborg a kafa tutabilseydi yada etkinlik nesnelerine daha kolay ulaşılabilseydi.
    Umarım bu ilk deney tasarımcılarına iyi bir örnek oluşturur da bir daha böyle bişey yapacaklarında düşünce ve fikirleri daha ileriye dönük olur.

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Burada belirtildiği üzere bölüme açılan konularda anket ekleme zorunluluğu vardır. Lütfen konuya anket ekleyiniz, aksi halde konunuz arşive taşınacaktır.

İyi forumlar.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konu bölüm kurallarına uymadığından arşive taşınmıştır, dilerseniz anket ekleyerek yeni bir konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.