HELAL SİZE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (KPSS)_BİR_AY_BAN___ tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunu bugun bıze çekilmez kıldınız helal sıze dıyorum.saat akşam 8 den berı oyuna 2 kez gırebıldım 30 dakka olmadan oyun kasıyo hecburen yenıle yapmaak zorunda kaldım gene gırış olmuyor.forumda o denlı duzgunkı insana aradını buldurmamak için yapılmış.konu bıle nerden acacam derken zamanını burda harca dur.konu acıyosun ole bole yazıyosun verılen cevaplar hep aynı *konuyla ılgılı sorun bulunmamaktadır*madem sorun yok bu gece gıriş neden olmuyor?cevabiniz hazır yıne *heran gıbı sorun yok KONU KAPATILMİŞTİR*sorun cozulmuştur turkiş doktar türkiş polis tuürkiş memur bak gör suz tamam hop sorun yok.bye

2. Merhaba ,

Bu sorunlarla ilgili Genel Konular ve Teknik Konular kısmında ayrı ayrı bir çok konu açılmış. Forum kuralları gereği aynı tür konuların açılmaması gerekiyor. Fakat kimse araştırmadan bakmadan konu açıyor.

Konuya gelirsek bizlerin forumda yapabileceği birşey yok. Zaten sorunun genel olduğu anlaşıldığı zaman arkadaşlar gereken yere iletmiş ayrıca açılan konulara da mesaj olarak yazmışlar.

Bizler iletilmesi gerekenleri iletiriz bunun dışında sorunları düzeltemeyiz. Bize bir bilgi gelirse size aktarabiliriz.

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

İyi forumlar.

3. niye sinirleniyorsun bence zamanını burda harcama cevap gelecektir telafi olur mu bilemem ama bu sorunlardan herkes bıktı zaten, kendini hasta edersin zaman kaybı yapma burda git eglenmene bak

4. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.