Helix %400 Te EİR Ödülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SEYYİDÜL-MÜEZZİNİYN tarafından 16 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

%400 helix + eir

1. evet gelmeli

69,2%
  2. hayır gelmemeli

30,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Merhaba arkadaşlar. dün akşam çıkan %400 helix paketinde 900 oil veriyordu. 299tlye gayet mantıklı birşey. fakat biz %400+ EİR veren paketleri istiyoruz. çoğunlukla eir herkesin ihtiyacı.. lütfen konuyu başka yere taşımayın. burda herkes görsün ve gelsin bizde alalım

2. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Arkadaş sen bu oyuna para yatırmak mı istiyorsun. Oyun içinde adalet yok botçu var paranı oyuna verme yazık olur. Dışarıya çık güzel sosyal aktiveler yap.

3. Kardeşim niye bota atıp diğer arkadaşların haklarını yiyeyim ?, tümgün pc basına oturup darkobrit de hibrit kasmaklamı geçicek ömrümüz? iş güç sahibi insanlar var oynayan. onlar için ideal olacaktır diye umuyorum. isteyen kassın isteyen parasıyla çeksin işte

ŞahFD bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu konudaki daha önce Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde açılmış buradaki konuya destek verebilirsiniz. Eminim önümüzdeki günlerde farklı bonus ödüllü Helix Kazandıkça Kazan etkinlikleri göreceğizdir.

İyi forumlar.

ŞahFD bunu beğendi.
  5. akifbingo

akifbingo User

Reis senin o 300 tlye alcağın eiri bn 1 aya anca kasarım öğrenciyim vip anca alıyorum indirimide arada sırada gözünü seveyim oili kasabilirim ama eir büyük sıkıntı

6. P*AR*S

P*AR*S User

geliştirme sisteminin eir ile olması çok saçma bir döngüye yol açtı, geriden gelen arkadaşlar geliştirmelerini sadece uridium vererek tamamladılar, sonradan gelen arkadaşlar ise eir vermek zorunda
    haftada helix günlerinde 30 60 k uridium cekip de bütün hafta topladıgım uriyi kapıya yatırıp 3-6 arası kapı yapan bir insan olmama ragmen bana o eir yetmiyor, oyun vakti sıkıntı olan arkadaşlar ne yapsınlar?

7. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

tm sen öyle yap