Helix %400

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **SURGEON** tarafından 24 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın adminlerim size sesleniyorum. Helix %400 zamanı indirimli uridium paketinden 150bin uridium sipariş ettim. Ama 600bin uridium yerine 150bin uridium geldi. Paramın yanmasını istemiyorum. Acilen yardım edin lütfen...

2. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Helix %400 süresi uridium aldığınızda bitmiş olabilir, eğer eminseniz bir hata var diyorsanız lütfen supporta ödeme sorunu kısmına ticket atınız, gerekli işlemler yapılacaktır.

İyi forumlar.

3. Hayır bitmemişti. Ödeme sorununda serverim tr1 ama global avrupa yazıyor. Değiştirilmiyor. Darkorbit yaptı yine yapacağını. Ben daha hiçbirşey demiyorum. 80tl kül oldu.

4. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Lütfen yukarıda belirtiğim gibi yada geminize giriş yaparak sağ üst bölümde yardım bölümünden supportu seçerek ticket atınız, böylece sorununuz çözülecektir.

İyi forumlar.

5. Mesaj da attım epostanız uyuşmamaktadır diyor. Oyunda kullandığım e postayı kullandığım halde yanlış diyor.

6. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Lütfen ticketinizi tekrardan kontrol ederek doğru bilgileri girerek ticket atınız.

İyi forumlar

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. Darkorbit ekibi uridiumlarımı istiyorum. Ben helix %400 zamanı 150k uri çekmişim bana 150k gelmiş. Beni ilgilendirmez. Hesabıma kayıtlı e posta ile ticket attığım halde e posta bu hesaba kayıtlı değil deniyor. Bunu bir şekilde karşılayın..

8. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Forum ekibi ile support ekibi ayrıdır. Hesabınıza sadece support ekibi müdahele edebilir. Lütfen bilgilerinizin doğruluğundan emin olduktan sonra, tekrar ödeme sorunu ile ilgili supporta yazınız.

İyi forumlar.

9. Sayın merkür. Benim sözüm adminlere. Yav ben her bilgimi kontrol ettim hemde tekrar tekrar. Chat banıda yedim nickimde Atatürk yazıyor diye 1ay. Bunuda ilettim güya 1-2 iş günü içerisinde dönüş yapılacaktı ne oldu ban hala duruyor. Adminler oyuncularınıza biraz değer verin...

10. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Bizimde sizler gibi yapıcağımız birşey yok, sizden ticket atıp sabırlı bir şekilde beklemenizdir,
    Anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar.

11. Bende teşekkür ederim size. Sizin kadar adminlerimiz biraz bizle ilgilense herşey çok güzel olacak ama neyse. Herkeze iyi forumlar. Daha fazla sizinde başınızı ağrıtmayayım. Konu kilitlenebilir. Geri dönecek birşey yok anlaşılan :(

12. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Anlayışınız için teşekkürler,
    konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.