Helix Blitz Sale Banka Kartı ile Ödeme.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Melik•Bey tarafından 29 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın xxxxxxxxxxx, siparişin için teşekkürler.

Aşağıda yer alan bilgilerle ödemenizi yapabilirsiniz. Ödemen için onay aldığımızda oyun paran hesabına hemen aktarılacaktır.

%400 zam veren helix blitz sale saatinde banka kartı ile uridium aldım ve havale ile ödeme yaptım.Ve alışveriş kutusunda da normal uridiumun 4 katı yazıyor.

Daha önce yaptığım alışverişlerden biliyorum ki onaylama sabah saatleri oluyor.

Ama sabah saatleri kampanya bitmiş olacak.Alacağım uridium'un ya dörtte birini almazsam ? Suporttan para iadesi istersem kabul edilir mi ?

Bu yöntemle bu şekilde alışveriş yapıp sıkıntı yaşayan var mı ?

2. DaglıAcS

DaglıAcS User

ben bu havaleye hic güvenmiyom telden atıyom hep

3. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Havale ile ödeme bu bonuslarda geçersizdir ve ne yazık ki para iadesi kullanıcı hatası sebebiyle yapılmamaktadır.
    Burası resmi forumdur ve kullanıcılar bir işlem yapmadan evvel burayı okumakla yükümlüdürler. Havale ile ilgili duyuruya BURADAN ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim...

4. Karatorpil

Karatorpil User

Kardeşler havale mavale boswerin ininal kartı ile hemen ödeme yapın anında aktarılıyor ptt ile yapıyordum az kalsin pişman olacaktım dedilerki 24 saat içerisinde yuh

5. A
    Öyle yapacağım bir dahaki sefere ancak bu sefer bir sorun olmadı.

Kilitlenebilir teşekkürler.

6. Karatorpil

Karatorpil User

Sıkıntı yok buna sevindim

7. kardeşim en güvenilir ve hızlısı sanal kart ve çok kolay neden havale gibi şeylerle uğraşıyorsunki

8. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.