Helix Blitz Sale

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HatayLı_ASİ_[☾★] tarafından 13 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dün x3 için sormuştum bu soruyu aynısını Helix blitz sale için de sorucam.Bana özel teklif uridium alma teklifi geldi.30.000 uridiumu indirimli alabiliyorum.Şuan Helix saatinde alsam %350 fazla olarak yani 105.000 uridium olarak mı hesabıma gelir?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Evet %350 fazla gelecektir ancak özel teklif olan 30.000 uridium olduğuna dikkat ediniz.

İyi forumlar.

3. 30.000 uridium 3.90 diye gösteriyor.Doğru değil mi?105.000 olarak mı göstermeli

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Aşağıda paylaştığım resimdeki gibi olmalıdır. Örneğin 5.000 uridium alacaksınız resimde farkettiğiniz gibi 5.000 çizilmiş, üzerinde 17.000 Uridium yazmaktadır.

Sizin avantaj paketinizde de söylediğim şekilde olmalı.

İyi forumlar.

5. Yok öyle üstü çizik göstermiyordu 30.000 uridium 3.90 diye gösteriyordu.Aldım 105bin olarak geldi hesabıma.İlginiz için teşekkür ederim konuyu kapatabilirsiniz.

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz, uridiumunuz hayırlı olsun. :)

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.