Helix Blitz'de alınan uridium katlayıcı ile gelmedi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ayrıkvadiyolcusu tarafından 30 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle iyi günler dilerim. 29.11.2024 cuma günü saat 23:00 civarında helix blitz görseline tıklayarak ödeme sayfasına geçiş yaptım. Ödeme bilgilerimi girerek uridium satın al dedim ve ödeme gerçekleştikten sonra hesabıma sadece 330 bin uridium geldi. Yani %400 ile 4 kat etkisinde 1 milyon 320 bin uridium gelmesi gerekirken böyle bir mağduriyet yaşadım. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgileri yazarak desteğe başvurdum. Oyunda bu tarz hataların gerçekten oyuncu deneyimini çok fazla negatif etkilediğini düşünüyorum. Yararlanmak istediğim 2 kat kapı ödüllerinden efektif bir şekilde yararlanamıyorum.

Merak ettiğim konu ise açıkçası şu, tecrübelerinize dayalı olarak destek ekibi konuyu inceleyip hesabıma eksik gelen bakiye olan 990 bin uridiumu ne zaman yükler?

Satın alım öncesi tanımlanan ve vaat edilen ürün ile satın alım sonrası gelen ürün uyuşmadığı için bankam ile iletişime geçip işlem iptali istemeyi düşündüm fakat bunu yaptığımda hukuki süreç devreye girmeye başlıyor çünkü banka bunu olası bir dolandırıcılık vakası olarak algılıyor. Sabırlı hareket ederek haklı olduğum için beklemeyi tercih ediyorum. Konu hakkında tecrübeli oyuncular ya da bilgisi olan yetkililer yorum yapabilirse gerçekten çok sevinirim.

Herkese iyi hafta sonları dilerim.